Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! Αλλά στα φρύδια μας! Με τον Αριστοτέλη ήμασταν έτσι και αλλιώς.


Παγκόσμια πρωτοτυπία: Δεν θα ολοκληρωθεί το "Master Chef 2" στο MEGA ελλείψη χρημάτων

Το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι "Master Chef 2" θα περάσει στην παγκόσμια τηλεοπτική ιστορία, σαν το μοναδικό "παιχνίδι" τέτοιυ τύπου που ναι μεν βγήκε στον αέρα, ναι μεν παρακολουθήσαμε καρέ-καρέ το πως είναι να... τσιγαρίζεις το κρεμμυδάκι και πως είναι να τεμαχίζεις το κολοκυθάκι, ναι μεν οι συμμετέχοντες έριξαν τόνους ιδρώτα και ατελείωτο καρδιοχτύπι πάνω από το μάτι της κουζίνας ,όμως, έμελλε να μην μάθουμε ποτέ το ποιος είναι ο μεγάλος νικητής.

Μετά τα τεράστια και αξεπέραστα από ότι αποδεικνύεται οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία παραγωγής του συγκεκριμένου προγράμματος - η οποία ουσιαστικά έχει βάλει λουκέτο - και ύστερα από τις απέλπιδες μεν, ατελέσφορες δε προσπάθειες του Mega να βρεθεί μία λύση για να μπορέσει να γυριστεί ο μεγάλος τελικός, μεγάλος τελικός δεν θα υπάρξει. Με άλλα λόγια το MEGA άφησε απλήρωτους τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι βρέθηκαν πολύ νωρίς σε αδιέξοδο.

Ετσι, το "Master Chef" ρίχνει αυλαία εντελώς άδοξα την Παρασκευή το βράδυ, με τα γυρίσματα του τελικού να οδηγούνται σε οριστικό ναυάγιο και με τους ανθρώπους του Mega να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το Mega θα σπάσει την σιωπή του και θα προχωρήσει ενδεχομένως σήμερα στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης, προκειμένου να εξηγεί στον κόσμο το τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορεί να γυριστεί ο τελικός του συγκεκριμένου προγράμματος, ενώ θα διευκρινίζεται επίσης, πως οι προσπάθειες για να βρεθεί μία λύση απελπισίας την ύστατη στιγμή, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί το "Master Chef". Πρωτοφανή δηλαδή πράγματα ακόμη και για τα...αναρχικά ελληνικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου