Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 1


ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΕΙΤΕ!

1. ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ


Καλημέρα.

Ίσως στεναχωρήσαμε μερικούς σήμερα, που είδαν τα ονοματάκια τους να κρέμονται στην Πλατεία στο φύλλο μεταβολών όμως δεν πρόκειται, όσο ακόμα έχουμε το blog (μέχρι να μας το ρίξουν δηλαδή) να προτάσσουμε σκοπιμότητες από ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και βέβαια δεν σημαίνει ότι όσοι αναφέρονται στο φύλλο μεταβολών του Ελεγκτικού είναι ΕΝΟΧΟΙ ή ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι ή αιρετοί. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ! Και είναι και αυτοί ΕΠΙΟΡΚΟΙ.

Δεν θα κάνουμε εμείς τις δίκες. Κάνουμε αποκαλυπτική δημοσιογραφία, δεν κάνουμε τους δικαστές.

Όμως ξέρουμε και από την λειτουργία των δήμων. Και όσοι ξέρουν από την λειτουργία των δήμων ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι τα έργα τα επιβλέπει και τα επιμετρά ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ και όχι ο ΤΑΜΙΑΣ. 
ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. 

Και μια φιλική συμβουλή μπορούμε να δώσουμε: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ "προς αποφυγή καταλογισμού". 

Δεν ξέρω αν με εννοείται ....

"ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ....." 
Δεν ακούς τίποτε άλλο από τα στελέχη της ΝΔ, όλων των αποχρώσεων. 
Για κανέναν άλλο δεν καίγονται. 

Και να φανταστείς αναγνώστη μου ότι αυτή η φασαρία γίνεται για τα 335000 ευρώ του ΕΡΓΟΥ. 
Του έργου που ο Πρίγκιπας - που είχε ψηφίσει ΛΕΥΚΟ στην έγκριση του εντάλματος στην δημαρχιακή επιτροπή. ΛΕΥΚΟ σας ξαναλέμε είχε ψηφίσει μαζί με τον Μπάμπη Παπαϊωάννου - κατήγγειλε.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΕΥΚΟ αναγνώστη μου, σε ένα θέμα που λέει "ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ";
ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Διότι λευκό, ίσως εξηγείται να ψηφίσεις κατά την ΑΝΑΘΕΣΗ του έργου, λέγοντας ότι "δεν έχω όλα τα στοιχεία για να πω, αν αυτά που περιγράφεις ότι θα γίνουν, είναι όλα αναγκαία ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αλλά δεν λέω να μην καθαριστεί ο καταυλισμός".

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ; ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ;

Και ήρθε μετά τρία ολόκληρα χρόνια να κάνει καταγγελία.
Τόσο μπαμπουίνους μας περνάει ο Πρίγκηπας.

Όσο για τον άλλο, θα περιμένουμε στις 23 Απριλίου το δικαστήριο. Αλλά όπως και να έχει το πράγμα, αυτός μίλησε 4 χρόνια μετά! 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ θυμήθηκε ότι αυτή δεν ήταν η υπογραφή του.

Και να φανταστείς αναγνώστη μου ότι η φασαρία γίνεται για το - καθόλου ευκαταφρόνητο - ποσό των 335000 ευρώ.
Και ακόμα δεν έχουμε ακούσει ΕΝΑΝ θεσμικό, που λες, να μας πει κάτι για κείνα τα 2 μύρια που ο Ηλίας Ντάβαρης είπε στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, τον Αύγουστο του 2012, ότι δόθηκαν ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ στους τσιγγάνους για να μεταστεγαστούν. 
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ, ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΤΑΜΊΕΥΣΕ, ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ;

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ;

Διότι κάτι από τα παρακάτω συμβαίνει:
Ή δε ήρθαν ποτέ οπότε ο Ντάβαρης είπε μπαρούφες στην TV - αλλά είχε πει "εγω και ο Λέκκας το χειριστήκαμε", ή τα πήραν κάποιοι ΡΟΜΑ και έφυγαν, ή τα πήραν κάποιοι ΡΟΜΑ και δεν έφυγαν ή δεν τα πήραν οι ΡΟΜΑ αλλά ΓΥΦΤΟΙ άλλων φυλών.

Αρκετά με τους τσιγγάνους.

(ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΠΙΚΕΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ OTI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου