Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ



1.  Ο Γ. Κουράσης ακόμα βρίσκει και δουλεύει και άλλους. (Δεν έχει αφήσει κανένα). Το σχολείο δεν θα κλείσει αλλά είναι βολικό να παριστάνει ΚΑΙ ΤΟΝ COMMANDNTE, εκτός από τον ΔΗΜΑΡΧΟ.

2.   Πρόκειται γι' αυτούς που κάνουν ότι δεν ξέρουν ότι  ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ. Έτσι είπε στην Κουρασική Αριστερά ότι θα «στηρίξει τις κινητοποιήσεις» και επιχείρησε – και με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚων κατάφερε – να καπελώσει όλη την κινητοποίηση. HIGHLIGHT: «ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ" ΟΠΑ ΜΕΓΑΛΕ …

3.   Όλα θα πήγαιναν όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ Κουράση – Κουρασικής Αριστεράς αλλά Καρατζά και Καλομοίρης αντιστάθηκαν (μάλλον δεν είχε υπολογιστεί η αντίσταση Καλομοίρη λέω εγώ ο … προπέτης, γιατί η ΓΑΤΑ ΛΟΥΛΑ είπε «ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ», για το κλείσιμο της Π.Η.Δ. αλλά αυτό δεν είναι της ώρας).

Και έτσι αναγκάστηκε ο Ανδρεόπουλος να αναλάβει δράση – επιτιθέμενος στον Γ. Καλομοίρη – και τελικά ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ, αφού σε όλη την συνεδρίαση και όσο ήταν εκεί το πόπολο έλεγαν (ΚΥΡΙΩΣ Η Κ. ΓΚΟΤΣΗ) ότι έπρεπε να ληφθεί απόφαση για τις κινητοποιήσεις «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» και τελικά ψήφισαν τα «ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ» του Άρη Νόμπελη και επιτέθηκαν …. στον ΣΥΡΙΖΑ – τον Καλομοίρη δηλαδή – για «διασπαστή» της ομοφωνίας (τίποτα το πρωτότυπο δηλαδή, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑΣ).

4.  Εντυπωσιακή η στάση Παττακού, Βαρδουλάκη, Γεωργίου (δηλαδή Πανταζή). Μπήκαν στο μαντρί άραγε; ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.

5.    Έχει έρθει η ώρα να βγουν όσοι καταλαβαίνουν τι γίνεται και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ απέναντι ΚΑΘΑΡΑ γιατί αυτή η διοίκηση ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Είναι υποκριτική, δεν ξέρει να κρατάει τον λόγο της και τα συμπεφωνημένα, δεν προτάσσει το συμφέρον της πόλης αλλά υπάρχει μόνο για να καλύπτει, να συγκαλύπτει και να εξυπηρετεί ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ και ΜΟΝΟ.

6.  Δεν μπορεί η αντιπολίτευση στον δήμο και οι φορείς της πόλης να κινητοποιούνται για κορυφαία θέματα ΜΟΝΟ με την συμφωνία, την συμμετοχή και την συναίνεση της διοίκησης Ανδρεάση και κάτω από το πλαίσιο που της επιτρέπει.

7. Δεν μπορεί να γίνονται ρόμπες δημοτικοί σύμβουλοι που άλλα λένε στις τοποθετήσεις τους και άλλα τελικά ψηφίζουν. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, όσοι καταλαβαίνουν. Αλλιώς γίνονται συνένοχοι και ξευτιλίζονται.

8.  Και τώρα ΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ: Αυτή η συζήτηση, που είχε μοναδικό στόχο  να υπάρχει η συναίνεση Κουράση – Ανδρεόπουλου  στον σχεδιασμό και την συμφωνημένη απόφαση της Ένωσης Γονέων και των συλλόγων για τις κινητοποιήσεις πέτυχε (ΕΚΟΥΣΙΑ, ΑΚΟΥΣΙΑ) και 2 άλλους στόχους:

-    ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ! Που κατά την ταπεινή μας γνώμη έχει την ίδια για την πόλη σημασία με το θέμα του δεύτερου Γυμνασίου και μάλιστα είναι θέμα που ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ αφορά την αυτοδιοίκηση και όχι την κεντρική διοίκηση.

-    ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ (δια τεχνικούς λόγους, βεβαίως, βεβαίως, δεν υπονοώ σκοπιμότητα, προς Θεού) Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, όπως τους έλεγαν κατ’ ιδίαν ότι θα κάνουν δια να τους «υποστηρίξουν».


ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου