Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝIΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ...




σήμερα σας έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία, σχετικά με το επόμενο βήμα στον σχεδιασμό του ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ δημάρχου μας Γεωργίου Κουράση για την λειτουργία ενός ΠΡΟΤΎΠΟΥ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ DELICATESSEN!

ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ....


ΤΟ .


του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ!

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από το ΕΣΠΑ και είναι της τάξης του 1 εκατομμυρίου 200 χιλιάδων ευρώ και εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας (των τσάτσων της ΤΡΟΪΚΑ).

Η ΠΛΑΤΕΙΑ μίλησε με συνεργάτες του Αεικίνητου Δημάρχου, που λόγω σεμνότητος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, οι οποίοι μας είπαν:

"Μόνο στο Χαλάνδρι, οι άνεργοι, οι αναξιοπαθούντες, οι άστεγοι, οι οικογένειες με πρόβλημα επιβίωσης θα μπορούν, χωρίς καν να σηκωθούν από τον καναπέ τους - θέλω να το προσέξετε αυτό -ώστε να μην αναγκάζονται να διακόπτουν και την παρακολούθηση του ΜΠΑΜΠΗ και του ΠΟΡΤΣΑΛΤΕ στον φιλάνθρωπο SKAI - να χρησιμοποιούν το ipod, το iphone ή το laptop τους για να παραγγέλνουν τα προϊόντα του κοινωνικού παντοπωλείου (ροβίθια, φασόλια γίγαντες, πληγούρι, καλαμποκάλευρο κλπ)."

Σε ερώτησή μας σχετικά με την παραλαβή των παραγγελιών οι ίδιοι κύκλοι του γραφείου του Δημάρχου μας είπαν ότι δυστυχώς σε πρώτη φάση η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται από την έδρα του κοινωνικού delicatessen από τους δικαιούχους αλλά στα άμεσα σχέδια του δήμου είναι και η οργάνωση υπηρεσίας delivery για την οποία ήδη ετοιμάζεται ο φάκελος που θα υποβληθεί στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου