Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ



Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Χαλανδρίου Αντώνη Μαραγκουδάκη και τον ρωτήσαμε την άποψή του για το θέμα της μεταστέγασης.

"Δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό" μας είπε.
Καταστρέφουν τον Απόλλωνα στον οποίο αθλούνται εκατοντάδες παιδιά.
Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους ΡΟΜΑ. Όλοι ξέρουν ότι προπονούμε τα παιδάκια του καταυλισμού, τα οποία αθλούνται στον σύλλογό μας. Εμάς ποτέ δεν μας ενόχλησαν οι ΡΟΜΑ εκεί που είναι.
Έχουμε επενδύσει πολύ κόπο, μεράκι, χρήμα, προσωπική δουλειά για να φτιάξουμε το γήπεδο μόνοι μας, χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από τον δήμο, τον ντύσαμε με χλοοτάπητα, φτιάξαμε εγκαταστάσεις, φυτέψαμε τα δένδρα, μόνοι μας φροντίζουμε το πράσινο και τώρα με αυτή την απόφαση καταστρέφουν τον σύλλογο και τις προσπάθειές μας.
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!"

Ρωτήσαμε τον κο Μαραγκουδάκη τι ενέργειες σκοπεύουν να κάνουν.

"Έχουμε ζητήσει ραντεβού με τον κο Καλογερόπουλο. Ελπίζουμε να μας δεχτεί και να μας ακούσει. Ο Δήμαρχος κος Κουράσης, με τον οποίο μιλήσαμε μας είπε ότι δεν πρόκειτε να δεχτεί η μετακίνηση του καταυλισμού να είναι η μεταφορά του 150 μέτρα παραδίπλα."

Κλείσαμε αυτή την πρώτη συνομιλία με τον κο Μαραγκουδάκη και βέβαια θα είμαστε σε επαφή για να κοινοποιούμε τις απόψεις του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου