Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ


Αγαπητέ Άγγελε

Εμείς πήραμε θέση και μάλιστα έγγραφα για τον Καταλογισμό και στην Οικονομική Υπηρεσία των χρημάτων για τον Καταυλισμό. Δεν έχουμε την δυνατότητα να παρέμβουμε στην δικαιοσύνη πολύ περισσότερο να υποδείξουμε πως θα κάνει την δουλειά της.
Προκαλέσαμε την ΕΔΕ στον Δήμο αμέσως μετά την καταγγελία Βάσιου ότι δεν υπέγραψε την παραλαβή του έργου. Το αποτέλεσμα της δεν το γνωρίζουμε αν και ζητήσαμε εγγράφως να μας κοινοποιηθεί.
Σήμερα σε επαφή που είχα με ένα από τους αδίκως και κατά την δική μου γνώμη εμπλεκόμενους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας υποσχέθηκα την πλήρη συμπαράσταση μας και την παρουσία μας σε όποια έρευνα ή κατάθεση θα ακολουθήσει.  Όλα τα άλλα δεν αφορούν εμάς.
Εμείς θα παρακολουθήσουμε την επιστροφή των χρημάτων στα Ταμεία του Δήμου και η δικαιοσύνη έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να τιμωρήσει όσους συμμετείχαν στην παράνομη αυτή πράξη.
Θυμίζω όμως ότι όταν στο παρελθόν εμείς προειδοποιούσαμε καλόπιστα και καταγγείλαμε πολιτικά αλαζονικές συμπεριφορές αντί να εισακουσθούμε βρεθήκαμε στα δικαστήρια με οκτώ αγωγές.
Θυμίζω επίσης την πρόταση μου στην επιτροπή χορήγησης των δανείων για τους τσιγγάνους που πάλι δεν επικράτησε, να πάρουμε εμείς τα δάνεια σαν Δήμος περίπου 2.500.000 Ευρώ και μαζί με το 1.000.000 για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του Καταυλισμού να κατασκευάσουμε διαμερίσματα και να μετακινήσουμε ομαλά τους τσιγγάνους, αποδίδοντας τα οικόπεδα στους δικαιούχους.
Τότε όχι μόνο δεν εισακουσθήκαμε αλλά δόθηκαν εγκρίσεις για δάνεια τσιγγάνων εκτός Καταυλισμού σε τσιγγάνους από Χαλκίδα και εξαιρέθηκαν κάτοικοι τσιγγάνοι του Καταυλισμού.
Και το πλέον τρομερό αν ρωτήσεις σήμερα στον Δήμο ποιοι τσιγγάνοι πήρανε τελικά δάνειο δεν γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου