Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

"ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ" ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ DELICATESSEN?

Έτσι παρουσίασε την είδηση ο Νίκος Πανταζής που δημοσιοποίησε αυτό που έχουμε ως πληροφορία από την Παρασκευή αλλά με δέσμευση για τήρηση του off the record,   στο blog του.


Είναι έτσι;

Όχι ακριβώς.

Διότι η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, η οικονομική, η τεχνική, η περιβάλλοντος κλπ δεν πληρώνουν από την τσέπη τους, δεν αρνούνται ούτε θα έπρεπε να αρνούνται να πληρώσουν κανένα.

Αντίθετα θα έπρεπε να τηρούν την σειρά στις πληρωμές, θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν όλους τους συναλλασσόμενους με τον δήμο με τον ίδιο τρόπο.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ τις επιλογές και τις εντολές της διοίκησης στα πλαίσια που οι νόμοι ορίζουν.

Άρα εμείς από εδώ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ την όποια υπηρεσία "ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ"!

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μας από πολλούς σαλτιμπάγκους που ασκούν ακόμα την"εξυπνακίστικη" πολιτική των προηγούμενων δεκαετιών.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (και κυρίως ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ) μην τα βρούμε μπροστά μας.

Γιατί αν γίνουμε ΔΙΟΙΚΗΣΗ στον δήμο θα ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ από την υπηρεσία να ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ! (ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ).

Οι οποίες αποφάσεις μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ και να ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ στα πλαίσια των νόμων.

"Μεγάλη φιλοσοφία μας είπες τώρα ρε μεγάλε" θα μου πεις ίσως αναγνώστη μου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ, μέσα σε αυτό το κλίμα ζόφου που έχει δημιουργηθεί στον δήμο, από όσους φιλοδοξούν να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ;

Ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ δεν ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ. Και πώς αν το είχε κάνει - εμείς θα την ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ!

Εμείς που το θέμα του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ το έχουμε κάνει ΣΗΜΑΙΑ - ως το πιο ακραίο δείγμα της πρακτικής ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ - ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ  ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ!

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ!

ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Απλά ΕΝΕΡΓΕΙ με βάση αυτά που της είπανε ότι ερευνώνται ως ΕΥΘΥΝΕΣ της επειδή πλήρωσε το ΕΝΤΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!

Τι είπαν; Γιατί "εμπλέκεται" το λογιστήριο και το ταμείο;

ΓΙΑΤΙ - ΛΕΕΙ - ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ - έπρεπε να είχαν ενημερώσει και να μην πληρώσουν.

Και το βασικό επιχείρημα ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ και ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με την εξίσωση, να κάνουν μια δήλωση συμπαράστασης, κάνοντας μικροπολιτική είναι το "μα καλά, δεν είχαν ακούσει τίποτα;".

Ένα ΗΛΙΘΙΟ επιχείρημα το οποίο αν επικρατήσει τότε ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δεν πρέπει να υπογράφουν τίποτα! Και οι δημοτικές υπηρεσίες θα είναι υπόλογες αν κάθε φορά που γράφουμε εμείς εδώ μια μαλακία, εκείνες δεν μπλοκάρουν τον δήμο "επειδή κάτι έγραψε η ΠΛΑΤΕΙΑ ".

ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ - που αποτελεί ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - η υπηρεσία δεν άκουσε μόνο το τι γράφει η ΠΛΑΤΕΙΑ. και δεν αρνήθηκε γι' αυτό, ούτε γιατί έτσι της κάπνισε επειδή είχαν τα νεύρα τους.

ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, η οποία ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ (δεν το άκουσε στον καφενέ) στην υπηρεσία.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ - ΟΧΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο άλλος, ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ, στην υπόθεση του έργου στον καταυλισμό!

Εδώ λοιπόν η υπηρεσία κατηγορείται σήμερα γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΊΧΤΡΑ το 2007 για να ξέρει τι θα κάνει ο καθένας 3 χρόνια μετά, το 2010 και εκτέλεσε το θεωρημένο ένταλμα 3 χρόνια ΠΡΙΝ!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ DELICATESSEN ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝOΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΙΝ;

ΕΕΕΕΕ;;

Άρα τι έκανε η υπηρεσία;

Το αυτονόητο! ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

Και αν το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ πει να πληρωθεί παρά την προσφυγή του κου Πανταζή, δεν αρνείται να πληρώσει τίποτα.

Επίσης ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ "ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΑΙ" ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.

Αυτά για να μην μπερδευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου