Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ 1


Αυτός ο Μάιος αναγνώστη μου είναι γκαστρωμένος. ΟΛΟΙ - αλλά ΟΛΟΙ - οι σχεδιασμοί ΟΛΩΝ όσων σκέφτονται να παίξουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές - που είναι προγραμματισμένες για τον Μάιο του 2014 μαζί με τις ευρωεκλογές - θα ξεδιπλωθούν αυτόν τον μήνα, βοήθειά μας.

Βλέπεις είναι ακριβώς ένας χρόνος πριν και πρέπει να αρχίσει και το ψηστήρι του ψηφοφόρου.

Υπάρχουν τα σενάρια βέβαια, που μιλούν για αναβολή των δημοτικών εκλογών για μερικούς μήνες, αλλά δεν έχουν καμία νομιμοποιητική βάση για να προχωρήσουν.

Τι να σου πουν δηλαδή αναγνώστη μου; Ότι θέλουν να σε βάλουν να βγάλεις το άχτι σου στις ευρωεκλογές ώστε μετά να ψηφίσεις τους εκλεκτούς της τρικομματικής και του Φούχτελ για να διαχειριστούν το ΕΣΠΑ με τον τρόπο που σου αποκαλύψαμε εδώ στο Χαλάνδρι;

Διότι - μην ξεχνάς - αν δεν μιλάγαμε εμείς δεν σου είπε ΚΑΝΕΙΣ τίποτα. Μόνο μετά Χριστόν προφήτες βγήκαν, για να λένε "εμείς το είπαμε". ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΪΔΑΡΟΙ, ΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.

Πώς λοιπόν παίζουν το ΕΣΠΑ οι τσάτσοι; Να σου θυμήσουμε;

- Κλείνουν 4 παιδικούς σταθμούς και αφήνουν 450 οικογένειες να ψάχνουν πού θα αφήσουν τα παιδιά για να πάνε για μεροκάματο, μένουν άδεια σύγχρονα και μεγάλα κτίρια παιδικών σταθμών να ρημάζουν και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ παίρνουν από το ΕΣΠΑ 3 μύρια ευρώπουλα ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ που θα είναι βέβαια και αυτά άδεια.
(Αν δεν τα "αξιοποιήσει" το ΤΑΙΠΕΔ, δίνοντάς τα για λειτουργία στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ Α.Ε.  - μη νομίζεις ότι υπερβάλλω, απλά έχω ακούσει κάτι φήμες που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα).
Και δίνουν και ένα χιλιάρικο επιχορήγηση στον παιδικό σταθμό του κοινωνικού συνεταιρισμού για να συγχωρεθούν και τα αποθαμένα τους και να είναι και "κοινωνικά ευαίσθητοι"

ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!

Και μετά πάνε πάλι στο ΕΣΠΑ και παίρνουν λεφτά γιατί πρέπει να κάνουν κοινωνική πολιτική! Υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι, υπάρχουν γονείς που έχασαν μέσα στην κρίση την εργασία τους και χρειάζονται την αλληλεγγύη του κοινωνικού συνόλου. Το ΕΣΠΑ να είναι καλά. Δίνει χρήμα για κοινωνικές υποδομές. Και ο Δήμαρχός μας το πήρε το χρήμα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ΄ΤΟΥ!
Και έφτιαξε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ με γυψοσανίδες, γραφεία, αιρκοντίσιον, TASSIMOμηχανή, υπαλλήλους, συνεργεία καθαριότητας, blog, από όλα.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ... ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.

Αλλά  όμως για να αναβάλλουν τις δημοτικές εκλογές - και να μην τις κάνουν μαζί με τις ευρωεκλογές - πρέπει να χαλάσουν μερικά μύρια ακόμα, για να ξαναστήσουν κάλπες πέντε μήνες μετά.
Ε πώς θα σου το πουν αυτό, όταν σε στεγνώνουν με τα χαράτσια;

Θα μου πεις όπως σου είπαν ότι για τα δάνεια των κομμάτων και τα πρόστιμα των παρανομούντων τσάτσων τους στις δημοτικές εκλογές δεν υπάρχει πρόβλημα. Τραβάνε μια ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ και γεια σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ, ήταν το μήνυμα από την ντροπολογία. Και έτσι όσοι το διακινούν  θα βγάζουν όποιους θέλουν. ΑΠΛΑ ΜΑΣΗΜΑΤΙΚΑ!

Θα καταργηθεί και η κρατική επιχορήγηση ή θα την παίρνουν μόνο όσοι δηλώνουν ότι το πολιτικό σύστημα τα κάνει όλα καλά και έτσι δεν θα τους ενοχλεί κανείς σπαστικός.

Όμως ας ξαναέρθουμε και στα δικά μας, εδώ τα ντόπια.......

(στην επόμενη ανάρτηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου