Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ Ανακοίνωση - Ενημέρωση από την "πρΟΤΑση εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου"


πρΟΤΑση 
εργαζομένων Δήμου χαλανδρίου 
pr_ota_si@yahoo.gr 

Χαλάνδρι 24-5-2013 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι 

Με αφορμή το (ακόμη ένα) έγγραφο - τελεσίγραφο του Υπ. Εσωτερικών για απογραφή – εξπρές στους Δήμους της χώρας, με απώτερο σκοπό, τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες δημοσίων υπαλλήλων, η «πρΟΤΑση» θα ήθελε να υπενθυμίσει τα εξής : 

Υπάρχει απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας που ήδη ισχύει, σύμφωνα με την οποία κάθε φορά που θα ζητούνται στοιχεία εργαζομένων, υπηρεσιών και καθηκόντων, ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, τότε αυτά δεν θα αποστέλλονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας και των Νομικών Προσώπων. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ζητούνται στοιχεία ΑΠΟ και ΓΙΑ τα Νομικά Πρόσωπα. 

Προτείνουμε στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου μας, την εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης και την κατάληψη των αρμόδιων υπηρεσιών των ΝΠΔΔ (γραφεία ή τμήματα προσωπικού κ.λπ.), ώστε να εμποδιστεί η αποστολή τέτοιων στοιχείων. Συγχρόνως, προτείνουμε τη διεξαγωγή ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ με μοναδικό θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης, την ενημέρωση των εργαζομένων και τις περαιτέρω ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν από τον Δήμο Χαλανδρίου. 

Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου 

πρΟΤΑση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου