Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ/ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Το θέμα των τσιγγάνων και του καταυλισμού δεν θα μείνει έτσι.

ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ.

Για να το καταλάβουν όλοι και να φύγουν από την μέση του δημόσιου διαλόγου οι "ρατσιστές", οι ρατσιστοφάγοι" και ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

Και θα σας δείξουμε πώς το γκουβέρνο (διοίκηση του δήμου και περιφέρεια) επαίξαν το παιχνίδι του καλού μπάτσου - κακού μπάτσου για να εξαπατήσουν τους ιθαγενείς.

Διότι ΤΙΠΟΤΑ δεν ήταν όπως φάνηκε.
ΟΛΑ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ.

Και επειδή ο Αεικίνητος είπε και εχθές ότι δεν ήξερε ότι ο κ. Καλογερόπουλος θέλει να πάει τον καταυλισμό στο γήπεδο του Απόλλωνα ας δούμε την αλήθεια.

Την αλήθεια που προκύπτει από αυτό το έγγραφο που διέρρευσε η Λ. Καρατζά εχθές το πρωί στους κατοίκους (μαζί με άλλα που θα σας δείξουμε).
 (ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ, μας έχει και στην μπούκα  πλέον, δεν μας ενημερώνει λέει γιατί είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, τρέχα γύρευε, αλλά δεν είναι της ώρας). Και που μας τα έδωσαν (Για να σκάσεις!).

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:



Ας το "αποφλιώσουμε" που λέει και ο Τράγκας:

1. Η περιφέρεια συνέστησε ΕΠΙΤΡΟΠΗ για να διαχειριστεί το θέμα, από πέρυσι.  Το πρακτικό αυτό είναι από την 2η συνεδρίαση της επιτροπής που έγινε - όπως φαίνεται - στις 14/12/2012.

2. Στην επιτροπή ο δήμος Χαλανδρίου ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. Μην μας κάνει λοιπόν ο Αεικίνητος τον κινέζο "που δεν ήξερε" και που "τα κάνει ο Καλογερόπουλος χωρίς να τον ρωτάει". ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012!!!

ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ!!!!
Από τότε το ήξερε ο Αεικίνητος. Δεν το έμαθε μετά την απόρριψη της μετεγκατάστασης στην Λυκόβρυση - όπως ισχυρίζεται.

Η εκπρόσωπος του Δήμου Χαλανδρίου μειοψήφησε βέβαια στην επιτροπή ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΦΘΗ!

Εμάς - τους μπαμπουίνους - πήγαν να μας εμφανίσουν ότι και καλά θα γινόταν η μετεγκατάσταση "όξω από δω" και μετά ότι φταίνει οι "ρατσιστές" της Λυκόβρυσης και άρα - θα πάνε στο γήπεδο του Απόλλωνα αλλά δεν θα φταίνε οι τοπάρχες μας αλλά ο Καλογερόπουλος.

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΙΑ!

Παρακαλώ να προσέξετε ότι στην επιτροπή παρευρίσκετο τόσο εκπρόσωπος του Συνηγόρου του Πολίτη, όσο και ο Στέλιος Καλαμιώτης (ο πρόεδρος των τσιγγάνων).


ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ: Ο Καραγκιοζ μπερντές στηνόταν από τον Δεκέμβριο για να τους "κοροϊδέψουμε τους χωριαταρέους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου