Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
                                            
- 10η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ------------ 2013

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 29η Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ’ αριθμ. 70/2013 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου που αφορά στον Οικονομικό Απολογισμό του για το Ο.Ε.2012.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ’ αριθμ. 76/2013 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου που αφορά στην εγγραφή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και στον καθορισμό εισφορών για το σχολικό έτος 2013-2014.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ’ αριθμ. 69/2013 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου που αφορά στη διόρθωση σφάλματος των υπ’ αριθμ. 8 και 9 άρθρων του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ’αριθμ.22/2013 πράξης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στην προσκύρωση τμήματος στο Ο.Τ.205 επί της οδού Τομπάζη σύμφωνα με την υπ’αριθμ.2/2012 πράξη προσκύρωσης καταργούμενης μη εγκεκριμένης οδού.

5.    2η  Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για παράταση του χρόνου παράδοσης της προμήθειας ‘ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ’.

7.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή προσαυξήσεων βεβαιωμένης οφειλής του  κ. Δούμη Ευαγγέλου.

8.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Ιδιωτικού Συμφωνητικού Καταβολής χρέους σε δόσεις.

9.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων και καταλογισμό στους αληθείς υπόχρεους.


10.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για δημιουργία Υγειονομικού Μπλοκ στα Βορειοανατολικά προάστια μεταξύ των νοσοκομείων Γ.Ν. Σισμανογλείου, Γ.Ν. Αμαλία Φλέμιγκ και του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης.    

11.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για αίτημα της εταιρείας Χ. Κουτσογιάννης & ΣΙΑ Ε.Ε.  για την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου 14,40 τ.μ. στην Αγ. Νικολάου 2 – Πλ. Ελευθερωτών 14 έμπροσθεν του καταστήματος (ΣΤΑΛΙΝ).

12.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. και αίτημα χορήγησης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου ‘Επισκευές - κατασκευές πεζοδρομίων και διόδων πρόσβασης ΑΜΕΑ στο δήμο Χαλανδρίου’, Α.Μ.03/10.

13.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. και αίτημα χορήγησης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου ‘Μικρά έργα οδοποιίας’, Α.Μ.4/10.

14.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για συνεργασία του Δήμου με Εταιρεία, για την απόσυρση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.)




                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                      ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου