Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ



Το να σας δείχνουμε τα στατιστικά μας για τους άσπονδους "φίλους μας" αντιμετωπίζεται σαν εκείνο που κάναμε μικροί στις αντρικές τουαλέτες.

Δεν το κάνουμε για να δείτε πόσο μεγάλη είναι η επισκεψιμότητά μας.

Το κάνουμε γιατί όταν ένα περίεργο διήμερο, που τρέχουν ΠΟΛΛΑ κρίσιμα θέματα, εμείς επιλέγουμε να κάνουμε ιδιαίτερο focus σε ένα θέμα - όπως αυτό των ΡΟΜΑ - που δεν έχει την ανάλογη προβολή από άλλα τοπικά μέσα (γιατί κάνει τζιζ) και ΕΣΕΙΣ μας δικαιώνεται νιώθουμε καλά και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

ΕΧΘΕΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ.
1350 αναγνώσεις  από 520 διαφορετικούς επισκέπτες!

ΣΗΜΕΡΑ και μέχρι αυτή την ώρα ξεπέρασε πάλι τις 1000 αναγνώσες.

Γνωρίζοντας την πορεία μας πρόκειται για ένα διήμερο φωτιά.

Και θα μου πεις τώρα αναγνώστη μου "και τι με νοιάζει ρε συ πόση είναι η επισκεψιμότητά σου";

Εμείς απλά την ανεβάζουμε ως απόδειξη για το τι πραγματικά ενδιαφέρει την κοινωνία διότι για όλους τους άλλους αυτά τα στατιστικά πρέπει να είναι "μυστικό" που το διαχειρίζονται με μαγκιά για την δική τους δράση.
Για εμάς είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το λάβουμε υπόψην μας ΟΛΟΙ για ν βγάλουμε τα συμπεράσματα εκείνα που θα κάνουν ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ πιο στοχευμένη, πιο ουσιαστική, πιο αποτελεσματική,
Διότι - πιστεύουμε- ότι η δουλειά όλων μας είναι μια απλή ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΣ προωθητικής δύναμης για την τοπική κοινωνία.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. (ναι ξέρω, είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί, το έχω ακούσει κατά κόρον από όσους θέλουν να λένε ότι είναι ρεαλιστές γι' αυτό είναι μονίμως απέναντί μας.)

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου