Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ



ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                           
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023926

                                                                               Χαλάνδρι, 14 Μαϊου 2013


                                                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         Ο Δήμος Χαλανδρίου έχοντας σαν σκοπό την καλλιέργεια των Αθλητικών Αξιών και του Ολυμπιακού Ιδεώδους, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 για δέκατη συνεχή χρονιά για μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων τους Αγώνες Στίβου «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ 2013». Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε Αθλητικούς Αγώνες Στίβου αλλά και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν να κοινωνικοποιηθούν και να διδαχθούν τον Αθλητισμό. Έτσι θα έλθουν σε επαφή μεταξύ τους, θα γνωριστούν και θα αναπτυχθεί ανάμεσα τους η ιδέα του «Εύ Αγωνίζεσθαι» ώστε μέσα από την άμιλλα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια, την φιλία και τη συνεργασία να νιώσουν τη γοητεία και την ομορφιά του Αθλητισμού.

        Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τους Δήμους Π. Ψυχικού- Ν. Ψυχικού, Βριλησσίων, Ν. Πεντέλης-Π. Πεντέλης-Μελισσίων, Παπάγου, Πέυκη, Φιλοθέης, Χολαργού, Αγ. Παρασκευής και Αμαρούσιου, Λυκόβρυσης, Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας, Ν. Ιωνίας και του American Community Schools (ACS), διοργανώνουν Μαθητικούς Αγώνες Στίβου για μαθητές και μαθήτριες έως 12 ετών όλων των δημοτικών σχολείων των ανωτέρω Δήμων. Συνολικά θα συμμετάσχουν 1500 μαθητές-τριες από 60 διαφορετικά δημοτικά σχολεία . 

       Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και θα πραγματοποιηθούν     στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Χαλανδρίου  « Νίκος Πέρκιζας» (Λ. Πεντέλης 150 ). Οι αγώνες θα διεξαχθούν  με όλες τις επίσημες διεθνείς αθλητικές προδιαγραφές (γραμματεία-κριτές-ιατρική κάλυψη κλπ.) και  τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΕ-Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Έχουν κληθεί θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν Έλληνες Ολυμπιονίκες

                                                    
                                                                       
                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου