Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΩΣ "ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ" ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

1. Κατ΄αρχήν είναι χαρά μου που ο Δημήτρης (ο Χανιωτάκης) εκφράζεται μέσα από την ΠΛΑΤΕΙΑ. Το κάνει ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και βέβαια λογοκρισία εδώ δεν περνάει. Όποιος είναι στην παρέα μας δεν είναι ΓΙΔΙ σε ΚΟΠΑΔΙ και δεν παίζω τον τσέλιγκα. Με την υπογραφή του γράφει, ό,τι θέλει γράφει.

2. Είμαστε ΤΟΣΟ ειλικρινείς στην άποψη περί υπεράσπισης του πυρήνα της λογικής του blogging - δηλαδή της ελευθερίας έκφρασης, που αμέσως ανεβάζουμε το όποιο ΕΠΩΝΥΜΟ σχόλιο έρχεται, όπως και το δικό σου φίλε, ακόμα και χωρίς να ανεβάζουμε ονόματα, όταν δεν θέλετε.

3. Θα προτιμούσα να έλεγες τις απόψεις σου - με πολλές από τις οποίες διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ - χωρίς τον υποτιμητικό τρόπο που αναφέρεσαι στον Δημήτρη.

4. Προσωπικά σου δηλώνω ότι το θέμα της παπαριάς του REAL DEMOCRACY Σκωτίας δεν είναι από αυτά που  θα επέλεγα να προβάλω, διότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ να βάζω ξένους στον εσωτερικό μας καυγά, τσολιάδες στα φρύδια μας. Το πιο ασυγχώρητο λάθος του ΓΑΠ κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν ο τρόπος που περιπλανώμενος ανά την Ευρώπη έλεγε τους Έλληνες τεμπέληδες, λαμόγια κλπ προετοιμάζοντας το έδαφος για αυτό που ζούμε με τα μνημόνια.
Δεν θα το επέλεγα επίσης διότι κάτι έχουμε ψιλιαστεί για τους χρηματοδότες του REAL DEMOCRACY, Που δεν ξέρω αλλά κάποιοι λένε ότι είναι γνωστός επιχειρηματίας που πρόσφατα ο Καμίνης του έδωσε κτίριο στην Αθήνα (αλήθεια, ψέματα δεν ξέρω).

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ!
Αυτό πιστεύω ότι το έχει κρίνει ο ελληνικός λαός και δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.

Όπως εκτιμώ ότι ο ελληνικός λαός τελικά θα κρίνει και τους σημερινούς που "άλλη του έδειξαν και άλλη του έβαλαν" (μερίδα).

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση επιχειρημάτων επί της "σωτηρίας" του μνημονίου. Είμαι πολύ περίεργος να κατανοήσω αυτή την σωτηρία. Περιμένω τα επιχειρήματά σου.

(Περιμένω και την απάντηση του Δημήτρη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου