Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ

Επιστροφή σε ρυθμούς καθημερινότητας λοιπόν από σήμερα.

Επιστροφή και στην καθημερινή μας επικοινωνία, που διακόπηκε την Μεγάλη Πέμπτη αλλά μάλλον εσύ δεν το κατάλαβες αναγνώστη μου διότι ο Δημήτρης κράτησε γερά στα μετόπισθεν - όπως είδα γυρίζοντας - και η Πλατεία έμεινε ενημερωμένη και με πολύ καλά θέματα.

Δεν είχα internet αυτές τις μέρες και παρόλο που από την μια χαλάρωσα, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έλειψε. (Το android στο κινητό μου είναι παντελώς άχρηστο αν είσαι νευρικός και με αρχές πρεσβυωπίας. Προσπάθησα αλλά παραλίγο να το πετάξω στην θάλασσα).

Είναι αυτές οι σχέσεις αγάπης - μίσους που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τελικά. Βρίζουμε το internet, την εξάρτηση που μας έχει δημιουργήσει, το κόλλημα κλπ αλλά από την άλλη αν έλειπε και αυτή η επικοινωνία που μας έχει εξασφαλίσει, από την καθημερινότητά μας σκεφτείτε κάθε πότε θα προλαβαίναμε να μιλήσουμε με άνθρωπο.

Πριν επιστρέψουμε στην γκρίζα πραγματικότητα και τα συμβαίνοντα στο Χαλάνδρι - από αύριο - θέλω να ευχαριστήσω όσους μας έστειλαν τις ευχές τους μετά την Μεγάλη Παρασκευή - στο mail της Πλατείας - και λόγω απουσίας δεν τις αναρτήσαμε - όπως κάναμε πριν.

Ευχαριστούμε λοιπόν την Πρόεδρο του Σύλλογου Εργαζομένων στον Δήμο Χαλανδρίου, το Σύλλογο Προστασίας της Ρεματιάς, την Ελληνική Ένωση Φαλούν Ντάφα, και την φίλη μας κα Ιωάννα για τις ευχές.

Να είστε όλοι υγιείς και δημιουργικοί φίλοι μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.


ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ   


Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδριου σας εύχεται:

Καλό Πάσχα!
Φέτος, μαζί με τις ευχές μας έχουμε την τύχη και την τιμή να σας προσφέρουμε την ίδια τη Ρεματιά μας - μόνιμη κάρτα δροσιάς, χαλάρωσης αλλά και γνώσης - όπως την αποθανάτησε ένας φίλος του συλλόγου:

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του συλλόγου





Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση με Υγεία και Δύναμη σε Όλους
Σοφία Κορωναίου
Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου







Εκ μέρους της Ελληνικής Ένωσης Φάλουν Ντάφα σάς ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα
Αισώπου 5, Ψυρρή Τ.Κ. 10554
Τηλ. Επικoινωνίας: 212-1003362
www.eefd.gr
www.faluninfo.net
www.falundafa.gr

Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα είναι μη-κερδοσκοπικό-σωματείο που ιδρύθηκε το 2002 από Έλληνες ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ (ή Φάλουν Ντάφα), μιας αρχαίας κινέζικης εξάσκησης διαλογισμού, με σκοπό την ορθή εξάσκηση της μεθόδου, και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού σχετικά με τη δίωξη που υφίσταται η εξάσκηση και οι ασκούμενοι του Φάλουν Ντάφα στην Κίνα. Το 2010 το καταστατικό μας τροποποιήθηκε ώστε να έχουμε τη δυνατότητα μέσα από την παρουσίαση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και γεγονότων (βλ. Shen Yun Performing Arts, Έκθεση Τέχνης: Η τέχνη της Αλήθειας, Καλοσύνης, Ανεκτικότητας), να κοινωνήσουμε στο ελληνικό κοινό τον αληθινό κινεζικό πολιτισμό, που τόσο μοιάζει με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, και το πανανθρώπινο μήνυμά του).




Ευχές από καρδιάς για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, με τη λαμπάδα της ελπίδας αναμμένη
Ιωάννα Τζανουδάκη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου