Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ - ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ - 85000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ - ΓΙΑΤΙ;





Εδώ πριν μερικά χρόνια ήταν ένα πανέμορφο κέντρο της γειτονιάς, ένα σημείο όπου συγκεντρωνόμαστε οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε στην Τούφα και οι πολλοί νέοι κάτοικοι της περιοχής και λέγαμε καμιά κουβέντα.

Εδώ πριν μερικά χρόνια υπήρχε ένα κυλικείο που έδινε έσοδα στην ΦΛΥΑ - από αυτά που ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,  από αυτά που αυτιστικά διαδίδεται από τους "αυτόκλητους ελεγκτές της διαφθοράς" και τους - υποτιθέμενους - αριστερούς της Κουρασικής,  ότι δεν έφεραν όφελος στην πόλη.

Δίπλα του το γραφειάκι του ΦΟΤ, στέγαζε τους ανθρώπους που λειτουργούν με την καθημερινή δουλειά τους τον σύλλογο.

Κάθε χρόνο όλο τον χώρο φρόντιζαν οι άνθρωποι που δούλευαν το κυλικείο παράλληλα με την καταβολή μισθώματος.

Ήταν παιδιά που μεγάλωσαν εκεί, δεν ήταν καμιά απρόσωπη εταιρία.

"Πάρτε ρε παιδιά 10 κιλά τσιμεντόχρωμα και βάψτε την εξέδρα, την έγραψαν και  λερώθηκε" .

"Φέρτε ρε παιδιά έναν σιδερά να συντηρήσει λίγο τα όργανα της παιδικής χαράς", 

"Ο ΦΟΤ χρειάζεται νέα εμφάνιση, κάντε του μια χορηγία" ενώ για την καθαριότητα του χώρου ήταν έτσι και αλλιώς καθημερινή τους φροντίδα, αφού λειτουργούσαν το μαγαζάκι τους.

Κάπου εκεί ήρθαν οι "αδιάφθοροι". Ο Δικαστής Ντρεντ και η συμμορία της ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

Που είναι ανίκητη. (Η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι ανίκητη, η "συμμορία" δεν είναι ανίκητη, θα τη νικήσουμε).

Και το αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών τους το βλέπετε στις φωτό.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΑ.

Επιχείρησαν μάλιστα οι μάγκες να αλλάξουν και χρήση στον χώρο, φανερώνοντας τις πραγματικές προθέσεις τους και αναδεικνύοντας ότι τους κάνουμε χάρη που τους χρεώνουμε "βλακεία" ενώ είναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ και επικίνδυνοι για το μέλλον των παιδιών μας.

Από κοινόχρηστο χώρο λοιπόν ήθελαν να τον μετατρέψουν σε αθλητικό για να χτίσουν κλειστό γήπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών, ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.
Πίσω ακριβώς υπήρχε δεσμευμένος χώρος για κλειστό γυμναστήριο.

Δεν πέρασε ο αποχαρακτηρισμός και δεν θα πέρναγε όσο "είμαστε ακόμα ζωντανοί", όσοι την Τούφα δεν την ανακαλύψαμε ως Ύπατοι Αρμοστές της, εντεταλμένοι από ΑΦΕΝΤΙΚΑ εκτός πόλης για να παίξουμε το παιχνιδάκι.

Και τώρα, προχτές, ο δήμος αποφάσισε ότι θα χαλάσει 85000 ευρώ για να ανακαινίσει τον χώρο και αποδέσμευσε τον άλλο χώρο για το κλειστό γήπεδο της Τούφας.

ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

Εκλογές βλέπετε έρχονται, δεν μπορεί να είναι σε αυτή την κατάσταση. Θα το ανακαινίσουν.
Ο κανονικός αθλητικός χώρος της Τούφας, όπως προβλέπεται στο σχέδιο της περιοχής πάει. 
Χάθηκε για πάντα.

Το γεγονός ότι για δέκα και πλέον χρόνια δεν χρειάστηκε ευρώ από το δημοτικό ταμείο για την συντήρηση αυτού του χώρου, ενώ αυτός έσφυζε από ζωή και τον απολάμβαναν πραγματικά οι κάτοικοι της περιοχής το απευθύνουμε στους σκεπτόμενους για να τους δώσουμε  ένα ακόμα στοιχείο  να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα του έργου μας στην δημοτική επιχείρηση αλλά και την αποτελεσματικότητα της "αντίπαλης νοοτροπίας¨ στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ένα έχουμε να πούμε: "ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ"! Θα σας ανακαινίσουν το πάρκο! Ξέρετε ποιος δούλεψε για αυτή την εικόνα - πανόραμα που αποτυπώνουν οι φωτό, να τον ξαναψηφίσετε. Τέτοιοι που ' στε, τέτοιυς θέτε!

Και θα χαλάσουν και 85 χιλιάρικα από αυτά που δεν έχουν για να κάνουν αυτά που γινόντουσαν τσάμπα.

Οι άλλοι, όσοι βλέπετε με ανοικτά αυτιά και ακούτε με ανοικτά μάτια, όσοι έχετε απεπλακεί από κομματικό φανατισμό, όσοι δεν έχετε εμπάθειες και λειτουργείτε με την απλή, κοινή λογική κατανοήστε ότι απλά ο δήμος ΠΛΗΡΩΝΕΙ  85 χιλιάρικά τον κομπλεξισμό κάποιων και βέβαια μετέρχεται και πάλι των γνωστών μεθόδων των "προεκλογικών ανακαινίσεων".

Κατανοήστε ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ και ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ στην διαχείριση των τοπικών υποθέσεων διότι αυτή η πολιτική γενιά ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! 


Το κειμενάκι υπογράφει ένας δημότης που εκεί έπαιζε μπάλα, πιτσιρίκος, σε ένα αδιαμόρφωτο, καταπατημένο από την παρέα των πιτσιρικάδων της γειτονιάς χωράφι - την "Κλεοπάτρα"  με δοκάρια που είχαμε φυτέψει μόνοι μας για να κλωτσάμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου