Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση του Συλλόγου "Αειφόρος"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλε γείτονα,

η δυνατή βροχή της 22ας Φεβρουαρίου και η πλημμύρα που ακολούθησε άφησε πίσω καταστροφές περιουσιών, ανασφάλεια και φόβο σε μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Στιγμές σαν κι αυτή (που σημειωτέων έχουμε ξανά-βιώσει) αποδεικνύουν πως η κριτική και η δημοτική μέριμνα είναι ελλιπείς έως ανύπαρκτες. Αυτό μας επιβάλει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να τους αναγκάσουμε να σκύψουν επιτέλους ουσιαστικά και αληθινά πάνω από τα προβλήματα μας.

Μειώνουν μισθούς και συντάξεις, απαξιώνουν τις ιδιοκτησίες μας, χάνουμε τις δουλειές μας και την ίδια στιγμή μας αναγκάζουν να πληρώνουμε αιματηρούς φόρους.

Τώρα, παρά ποτέ, απαιτούμε αυτά, που πλέον είμαστε ανίσχυροι να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, να τα αναλάβουν οι αρμόδιοι φορείς, όπως ούτως ή άλλως υποχρεούνται. Δεν είναι υπερβολικό, ούτε . παράλογο αυτό που ζητάμε. Απεναντίας είναι δίκαιο. Πρέπει να απαιτήσουμε το δικαίωμα μας για ένα ουσιαστικό κράτος πρόνοιας

Σας καλούμε στην συγκέντρωση της γειτονιάς μας, που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7°" Γυμνασίου Χαλανδρίου επί της οδού Κόδρου 24, την Κυριακή 02/06/2013 και ώρα 19:00. 

Η συγκέντρωση· θα γίνει παρουσία του δημάρχου και θα έχουμε την ευκαιρία να του εκθέσουμε τα προβλήματα μας και τις παραλήψεις του.

Θα συζητηθούν: 

1. Η αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των όμβριων υδάτων και η διεκδίκηση δικαστικώς αποζημιώσεων για τους πληγέντες..

2. Ο καθαρισμός των φρεατίων κάθε αλλαγή εποχής, γιατί αναδύουν τρομερή δυσοσμία και πιθανόν αυτό είναι επιζήμιο για.την δημόσια υγεία.

3. Η καθαριότητα Ο .προγραμματισμός εκ μέρους μας των κηπευτικών εργασιών, π.χ. να γίνεται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, ώστε μετά να περνούν τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν όλη την περιοχή, όχι μόνον εκεί που τους καλούν.

4. Η πεζοδρόμηση.

5. "Θα συμπληρώσουμε ομαδική αίτηση για την παροχή αερίου στην περιοχή μας. Ενδέχεται με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιηθεί η Δ.Ε.Φ.Α και να ανταποκριθεί

6. Εγγραφή νέων μελών στο σύλλογο Αειφόρο που ουσιαστικά κινεί τις διαδικασίες ελέγχου και καταλογισμού των ευθυνών και διεκδικεί τα συμφέροντα της περιοχής μας.

7. Αστυνόμευση της περιοχής μας.

Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ! ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Για τον Σύλλογο Αειφόρο

Κώστας Γκόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου