Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΟΥΠΣ! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ;

Είναι δυνατόν με 400 ευρώ ο επιχειρηματίας να παίρνει το θέατρο, να του πληρώνουμε εμείς οι δημότες το ρεύμα, την συντήρηση του χώρου, την προβολή των εκδηλώσεων, ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να του εκχωρούμε το τεράστιο brandname του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, που το έφτιαξαν η Κασσιμάτη, ο Καρράς, ο Σμαραγδής, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ κιόλας οι διοικητικοί δημοσίοι υπαλλήλοι να αφήνουν την δουλειά τους στο Αετοπούλειο και να δουλεύουν για λογαριασμό του επιχειρηματία που οργανώνει τις εκδηλώσεις στο θέατρο;

Και όχι μόνο στο Αετοπούλειο δηλαδή γιατί και υπάλληλοι του δήμου πάνε και δουλεύουν εκεί - της τεχνικής υπηρεσίας - αλλά δεν έχουμε ερευνήσει αν και από πού πληρώνονται.

Από πού και ως πού το απαιτείτε κύριοι αυτό;

Τότε να βάλετε  τους εργάτες του δήμου να δουλεύουν για τις διαφημιστικές εταιρίες, τα κυλικεία στα πάρκα, το κυλικείο στο νεκροταφείο - με ωράριο που θα καθορίσουν οι επιχειρηματίες.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. του ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, έχουν 850 χιλιάρικα τον χρόνο δημόσιο χρήμα προϋπλογισμό και ΤΟΛΜΟΥΝ να κατηγορούν την ΦΛΥΑ για το πώς διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του δήμου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

Έτσι δεν είναι κυρ Μήτσο μας;

Αλλά εκεί δεν μιλάτε!

Ούτε εσύ, ούτε οι λαλίστατοι φίλοι σου και εκ δεξιών και εξ αριστερών. 

Και βέβαια αυτά δεν θα αναδημοσιευτούν διότι δεν βολεύουν.

Αυτά όμως να τα θυμάσαι αναγνώστη μου όταν θα ακούσεις από εμάς και το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου