Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ;



Να η απόδειξη ότι ήξεραν ότι είναι παράνομο αυτό που ζητούν από τους εργαζόμενους και έκαναν όλο αυτό για να διερευνήσουν αν θα εξασφαλίσουν την συναίνεση του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στο ... έγκλημα. 

(ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ).

Αυτή την υπογραφή μου είπε το πουλάκι ότι η Τζίνα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ.

Πιέστηκε μάλλον "από πάνω", έγινε σύσκεψη στο Αετοπούλειο με τον ΓΓ του Δήμου για το θέμα (δηλαδή την καπέλωσαν) έστειλε τελικά το έγγραφο στο υπηρεσιακό συμβούλιο διότι ενέδωσε - ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ, μην το αμφισβητήσετε γιατί θα εκτεθείτε - δέχτηκε την ηθική πίεση από τους εργαζόμενους που ενέδωσε και τελικά ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, διότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει φιλότιμο.

Τώρα να δούμε ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. έχει φιλότιμο.

Και βέβαια να δούμε και το Σύλλογο  πώς θα  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ τους εργαζόμενους.

Διότι το "καλό παιδί" ο Αεικίνητος δεν μετέρχεται και τόσο "καλών" και "αγαθών" μεθόδων, όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ την ώρα που οι άλλοι μας βρίζουν. 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ;

Είναι έτσι "σύντροφοι" - και από τον σοσιαλισμό και από το κομμουνισμό - που συμμετέχετε στο Δ.Σ. του Αετοπουλείου και δια της σιωπής σας και της ανοχής σας γίνονται αυτά τα ωραία και θυμάστε να τα καταγγείλετε μόλις τα βγάλουμε εμείς από την ΠΛΑΤΕΙΑ;

ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΠΑΛΙ;

ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ;

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ;

Καλά λέμε και καμιά μαλακία σε κανένα περαστικό.

(Άντε πιάστηκαν τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο σήμερα αλλά αν δεν τα πούμε εμείς αυτά .... )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου