Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


Χαλάνδρι, 07/06/2013

Α.Π. : 11912 



                                         
   11η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  -2013


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 12η Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με το παρακάτω θέμα:

1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ’ αριθμ. 222/2013 πράξης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην έγκριση Απολογισμού Εσόδων – Εξόδων του Δήμου Ο.Ε. 2012.


Χαλάνδρι  07/06/2013
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

  ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ   - 2013


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 12η Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1. Ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη του Δήμου Χαλανδρίου του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης 8.130,00 € πλέον Φ.Π.Α. για τον 3ο Αγώνα Δρόμου Μεικτής Διαδρομής στη Ρεματιά Χαλανδρίου που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.

3.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Χαλανδρίου στη Τακτική Γενική Συνέλευση της «ΦΛΥΑ» Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Ακινήτων Δήμου Χαλανδρίου.

5.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μέλους και εκλογής Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο’ Δήμου Χαλανδρίου, λόγω παραίτησης της Προέδρου.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας απευθείας αναθέσεων και έγκριση πίστωσης  για τη διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης των δυνητικά ωφελούμενων του προγράμματος (ΤΟΠ-ΕΚΟ) αλλά-ΖΩ την πόλη μου.

7.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την ‘Προμήθεια μίας (1) μεταχειρισμένης πρέσας 18 μ3’.

8.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την ‘Προμήθεια δύο (2) μεταχειρισμένων ΒΑΝ για τις ανάγκες του Τμήματος Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων και του Τμήματος Πρασίνου’.

9.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την ‘Προμήθεια  μεταχειρισμένου ανοιχτού φορτηγού τετραξονικού με καρότσα 65 μ3 και αρπάγη’.

10.   Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2013.

11.   3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σύμβασης για διαδημοτική συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: ‘Κατασκευή οδού Φραγκοκλησιάς’.

13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάρτηση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων  και των κτηματολογικών πινάκων (Α & Β) των περιοχών  ‘‘Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη – Έθνος’’ του Δήμου Χαλανδρίου.

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση μελέτης διαμόρφωσης της οδού Έβρου (Πόντου) σε οδό ήπιας κυκλοφορίας.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για συνεργασία του Δήμου με Εταιρεία, για την απόσυρση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ).

16.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.» για την εφαρμογή συλλογικού συστήματος ανακύκλωσης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση χρήσης κοινόχρηστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.


       Χαλάνδρι  07/06/2013
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
   ΖΑΧΑΡΙΑΣ Φ. ΝΟΜΠΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου