Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ "ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ -ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

 
 

 
Μια καταπληκτική βραδιά με πάνω από δεκάδες έλληνες καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού και ένα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ κατάμεστο ΝΤΑΜΑΡΙ ζήσαμε προχθές το βράδι, καλεσμένοι του υπ. δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μαννιατογιάννη.
 
Η συναυλία οργανώθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση των Βριλησσίων για την συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου και οι φίλοι της δημοτικής κίνησης "ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" ανταποκρίθηκαν με τρόπο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 2 τόνοι τρόφιμα.
 
Την συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αττικής Κ. Μανιάτης, ο πρ. Δήμαρχος Βριλησσίων Στ. Λώλας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
 
Με μια λιτή και σεμνή (όπως ο ίδιος) ανακοίνωσή του ο Ξένος Μανιατογιάννης ευχαριστεί για την συμμετοχή:
 
Αγαπητοί Συνδημότες,Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ για την παρουσία σας και για την ευγενική σας προσφορά τροφίμων, στη χθεσινή συναυλία μας.

Η συγκέντρωση τροφίμων, ποσότητας σχεδόν 2 τόνων, αποδεικνύει ότι οι έννοιες ΑΓΑΠΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ακόμη και σήμερα που όλοι βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα, αποτελούν το θεμέλιο της κοινωνικής συνοχής και την ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον.

Είμαστε όλοι, εδώ, ΜΑΖΙ και συνεχίζουμε!!
 
Για την Κίνηση Δημοτών «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
ΞΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου