Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩΜΕΝ…ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ…


ert-megaro660

Εντάξει..."Εντάξει", ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ...

Να κλείσει η ΕΡΤ. Τα "ΓΙΑΤΙ", είναι θέμα συζήτησης για αργότερα, στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον, όταν θα στηθούν ειδικά δικαστήρια για τους ΕΝΟΧΟΥΣ.
Όμως... 3 απλά ερωτηματάκια :
1. Πώς, κύριοι, κλείνετε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ Ραδιοτηλεόρασης. Απλά...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και από...αμνημονεύτων ετών ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...Συνελόντι ειπείν...αλωνίζετε σε ξένο αχυρώνα.

2. Μέχρι να συσταθεί νέος φορέας Ραδιοτηλεόρασης (προφανώς ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ, στα πλαίσια της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ κάποιοι...), δεν θα μπαίνει το "χαράτσι" της ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, λένε τα "επίσημα χείλη"...
Ξεχνώ το γεγονός ότι, ο "υπέρ ΕΡΤ" φόρος στους λογαριασμούς ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, δεν είναι νομότυπος. Σκέφτομαι όμως, δηλαδή όλη αυτή η ΦΑΣΑΡΙΑ είναι για να γλυτώσει ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ...ένα ποσό της τάξης περίπου των 40 ευρώ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (γιατί, στο 3μηνο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι, θα μείνει κλειστή η ΕΡΤ, ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ θα εκδοθεί...);

3. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που σαν ΜΑ-τι-βλάκες πληρώναμε την ΕΡΤ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Υ.Γ. Ενημέρωση προς αυτούς που ακόμη ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ : Ακολουθούν και άλλοι...και άλλοι...και άλλοι...Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου