Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ


Η εποχή είναι πονηρή. Αυτό είναι αλήθεια.

Η προετοιμασία της κοινής γνώμης για την αποδοχή της εφαρμογής των πιο σκληρών μνημονιακών επιταγών είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Χρειάζεται να έχει προηγηθεί η κατασυκοφάντηση, η ελεεινολόγηση των υποψήφιων θυμάτων και η κατασκευή των επιχειρημάτων εκείνων, με τα οποία η κοινή γνώμη θα παρακολουθήσει παθητικά την σφαγή και δεν θα συμπαρασταθεί.

Βεβαίως αναφέρομαι στο θέμα των επικείμενων απολύσεων "επίορκων" , "πλεονάζοντων", "άχρηστων", "αργόσχολων" υπαλλήλων από το δημόσιο και πρωτίστως από τους ΟΤΑ.  (αφού είμαστε ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ εφημερίδα και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε εκείνα τα στοιχεία που έκαναν περίπου 400 διαφορετικούς ανθρώπους να επισκέπτονται την Πλατεία 2 με 3 φορές την ημέρα, δηλαδή την στόχευση του blog σε συγκεκριμένη ΤΟΠΙΚΗ θεματολογία)

Αυτό που έρχεται λοιπόν δεν έχει γίνει κατανοητό από εσένα αναγνώστη μου γιατί απλά δεν στο λένε. Δεν θέλουν να ΞΕΡΕΙΣ. Θέλουν να ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΑΙ και να ΣΙΩΠΑΣ, όταν σφάζουν τον διπλανό σου.

Άκουσες  για πάνω από 1 εκατομμύριο δημοσίους. Τους μέτρησαν και βγήκαν κάτω από 700 χιλιάδες. Στα φρύδια τους. Πάλι για 1 εκ. μιλούν διότι δυστυχώς για την πραγματικότητα ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Άκουσες μετά για τους χιλιάδες "επίορκους".
Ήδη έπεσαν και μερικά, καμιά δεκαριά, κεφάλια επιόρκων.
Έχουν όλα ένα χαρακτηριστικό: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (εκτός μίας περίπτωσης που απολύθηκε ένας λόγω .... καθυστέρησης να πάει στην δουλειά του).
Βεβαίως δεν έχει πειραχτεί κανένας από αυτούς που ΞΕΡΕΙΣ ότι όταν θες να κάνεις την δική σου δουλειά, σε ρωτάν με νόημα "θα ανοίξεις μαγαζί, εμείς που θα σου δώσουμε την άδεια τι θα κερδίσουμε;" Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ούτε θα γίνουν ποτέ. Είναι προστατευόμενοι.

Γρήγορα κατάλαβες λοιπόν ότι είναι ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ των επιόρκων.

Πρέπει όμως να απολυθούν 20000. Το λέει το ΛΑΘΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Τι να σου πουν τώρα; Ότι θα κρατήσουν τους "κολλητούς, προστατευόμενους" και θα διώξουν τους ενοχλητικούς, που αντιδρούν, που έχουν άποψη, που μιλάνε, που συνδικαλίζονται, που διεκδικούν;

Μπορεί τότε και να ψιλοαντιδράσεις μπροστά στο άδικο. Μπορεί τότε να μην κάτσεις στα αυγά σου και να δείξεις λίιιγο αλληλεγγύη για τον διπλανό σου.

Οπότε πρέπει πρώτα να σε πείσουν ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, "πλεονάζον προσωπικό", τεμπέληδες, χαραμοφάηδες κλπ και ότι τους πληρώνεις τζάμπα τον μισθό τους. (κάτι σαν υπουργοί τον καιρό της ΤΡΟΪΚΑ).

Και γι' αυτό φροντίζουν να σου κατασκευάσουν τα κατάλληλα επιχειρήματα οι λαγοί

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠ¨ΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Και θα σου δείξουμε πώς οι σε άλλες περιπτώσεις λαλίστατοι καταγγέλοντες, ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΠΛΟΛΕΙΡΑΤΕΣ.

Μείνετε κοντά μας σήμερα.

Θα σας δείξουμε την συμφωνία σιωπής των ισχυρών της πόλης μας εκεί που τους βολεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου