Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων καταγγέλλουν το κλείσιμο της ΕΡΤ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων, συμπαραστέκονται στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καταγγέλλουν το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό. Αφού κατασυκοφάντησε και απαξίωσε όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, αφού μας αντιμετώπισε κατ’επανάληψη με τις δυνάμεις καταστολής, αφού χαρακτήρισε τις απεργίες μας παράνομες και καταχρηστικές, αφού επιστράτευσε απεργούς, κατέληξε τελικά να κλείνει ένα δημόσιο οργανισμό και να πετάει στο δρόμο 2.800 ανθρώπους με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

H τρικομματική κυβερνηση μας πάει πολλές δεκαετίες πίσω.


Οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων μαζί με όλους τους συναδέλφους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, αντιστέκομαστε στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας και στο ξεπούλημα του δημόσιου τομέα της χώρας που γίνεται για την ικανοποίηση των τοκογλύφων δανειστών μας.

Δηλώνουμε ότι θα μείνουμε δίπλα στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ ώστε μην σιγήσει η φωνή της δημόσιας τηλεόρασης που φτάνει και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της χώρας και να μην κοπεί η γέφυρα της Ελλάδας με τον απόδημο Ελληνισμό.



Η Πρόεδρος                                                     Ο Γραμματέας
Βίκυ Χαλκιά                                                   Νίκος Μήτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου