Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 8-7-2013


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 8/7/2013

Έτος 2013 μ.Χ….Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και η «αναγκαιότητα απολύσεων» στο σύγχρονο ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η πηγή που τροφοδοτεί με ανέργους τη μηχανή της τοκογλυφίας και της απαξίωσης του έλληνα, δεν πρόκειται να σταματήσει να τρέχει παρά μόνο όταν στερέψει.
Δυστυχώς, κάποιοι δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι, όσο τα κεφάλια είναι σκυμμένα, οι σφαλιάρες θα πέφτουν βροχή. Και δεν έχουν καταλάβει ότι, ο δρόμος προς την απελευθέρωση θα είναι μακρύς. Ακόμη αναζητείται από κάποιους ο τρόπος αντίδρασης και αντίστασης…
Χθες άλλοι, σήμερα κάποιοι ακόμη, αύριο οι διπλανοί μας και μεθαύριο εμείς…όλοι οι υπόλοιποι. Η στοχοποίηση των Δημοτικών Αστυνομικών και των Σχολικών Φυλάκων, είναι η αρχή του τέλους.
Η απαξίωση της Τ.Α. οδηγεί στη διάλυσή της. Με ένα καλοσχεδιασμένο χρονοδιάγραμμα των εγχώριων υποτελών της διεθνούς τοκογλυφίας, προχωρά ΣΗΜΕΡΑ ο εργασιακός μεσαίωνας και ΑΥΡΙΟ η οριστική παράδοση της χώρας μας στους καταπατητές – κατακτητές. Μια χώρα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ας διαλύσουμε τους ΜΥΘΟΥΣ και τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της «επόμενης δόσης», από την οποία – ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ» - θα πληρωθούν ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΚΟΙ «ΔΑΝΕΙΩΝ» ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ – ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ»…

Ας γίνει το σύνθημα «ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ» δημιουργικό, πραγματικό, ουσιαστικό ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.
Η μοναδική υποχρέωση είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ: ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ και να την προστατεύσουμε από την επιδρομή των ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ κοστουμάτων «πληρωμένων εκτελεστών συμβολαίων».

Η σημερινή Στάση Εργασίας της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σίγουρα δε θα λύσει το πρόβλημα. Ας αποτελέσει, όμως, την απαρχή μιας μάχης που πρέπει να κερδηθεί στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει ως χώρα και ως πολίτες.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου