Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΕΞΑΛΛΗ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ!

Είναι απίστευτη η αναλογία και βρωμάει σκοπιμότητα.

Έχουμε αναδείξει πολλές φορές το γεγονός ότι η αυτοδιοίκηση στην χώρα μας διαχειρίζεται το 3,3% του ΑΕΠ ενώ - σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου του σώματος ελεγκτών δημόσιας διοίκησης το 35,9% των ελέγχων έγινε σε ΟΤΑ!!!!

Ε βέβαια! 
Πού θα έκαναν ελέγχους; 
Στα υπουργεία των πολιτικών που τον έχουν σαράντα χρόνια τούρκικα αμετακίνητο στις καρέκλες τους;

Διότι ΝΑΙ υπάρχει θέμα διαφθοράς και στην αυτοδιοίκηση και εμείς με αυτό παλεύουμε επώνυμα καθημερινά.

Αλλά ΝΑΙ είναι εξόφθαλμα ΣΤΗΜΕΝΟ να βγαίνει άλλη μια έκθεση την ώρα που οι δήμαρχοι αντιδρούν στις αποφάσεις για απολύσεις.

Δείτε την ανάρτηση του aftodioikisi.gr

Ρακιντζής: Τους δήμους «δείχνει» ξανά για τη διαφθορά

Και επίσης την αντίδραση του προέδρου της ΚΕΔΕ:





Που ύψωσε περισσότερο τη φωνή του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ ο πρόεδρος Κ. Ασκούνης;

Μα, φυσικά, όταν αναφέρθηκε στο γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή και στις εκθέσεις του, σύμφωνα με την οποία οι δήμοι είναι θερμοκήπια διαφθοράς: «Πρώτα να ελέγξει τα του οίκου του και μετά να ασχολείται με την αυτοδιοίκηση», είπε χαρακτηριστικά για να λάβει θερμό χειροκρότημα από το ακροατήριό του.

Τον επιθεωρητή δεν τον έχει στη «μπούκα» μόνο ο πρόεδρος αλλά και οι περισσότεροι από τους δημάρχους. Άλλωστε, σχετική αναφορά έκαναν στις ομιλίες τους τόσο ο Κ. Τζανακούλης (ΝΔ) όσο και ο Σπ. Τζόκας (ΣΥΡΙΖΑ).

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, δήμαρχος έχει πει δημοσίως ότι«καλύτερα να μην το δω μπροστά μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου