Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΛΗ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Άκου αναγνώστη μου,

Το τελευταίο όπλο που έχουν οι καμιά 15αριά γαλαζοπράσινοι (με ολίγον κόκκινο) δεινόσαυροι του τοπικού κατεστημένου, για να στρέφονται κατά της Πλατείας είναι να σου λένε ότι δεν πρέπει να την διαβάζεις διότι είναι γκρινιάρα και προβάλλει μόνο τα αρνητικά της εμπνευσμένης διοικήσεως των Ανδρεοκουρασέων και δεν λέει τίποτα για τα θετικά που κάνουν οι Κουρασοανδρεόπουλοι.

Εμείς ακούμε την κριτική λοιπόν και σκεφτήκαμε μια καινούργια στήλη για τα ..... καλά.

Και μάλιστα τα καλά, όπως τα βλέπουν τα δικά τους μάτια, όχι τα δικά μας που είναι προκατειλλημένα.

Τα μάτια των φιλικών τους sites και blogs.
ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ μέσων, αυτών που διαχειρίζονται οι φίλοι τους που πολλαπλασιάζονται καθημερινά αλλά .... δεν τα καταφέρνουν.

Και δεν τα καταφέρνουν για δύο απλούς λόγους:

1ος: Διότι ως καθστωτικά μέσα δεν μπορούν να κάνουν κριτική στην εξουσία. Ε αν δεν κάνει κριτική στην εξουσία, δεν σε διαβάζει ο πολίτης, αυτό είναι παλιά αρχή, εκτός .. και εδώ πάμε στον 2ο λόγο

2ος: .... εκτός αν είσαι υποστηρικτικό μέσο μιας εξουσίας που παράγει έργο και εσύ το προβάλεις προνομιακά και πριν τους άλλους. Αλλά αν η εξουσία που θες να στηρίξεις είναι ΑΧΡΗΣΤΗ, τι στο διάλο να κάνεις και εσύ.

Επειδή λοιπόν εμείς εδώ δεν έχουμε προκαταλήψεις θα ανεβάζουμε κάθε βδομάδα το θετικότερο για την διοίκηση άρθρο των δικών τους διαδικτικακών μέσων (Χαλάνδρι Αλληλεγγύης, Μένω Χαλάνδρι, ΠΡΟΦΙΛ, δεν γνωρίζω άλλο).

Έτσι δεν θα μας λένε ότι δεν προβάλουμε τα θετικά. (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

Και θα ξεκινήσουμε σήμερα από την εξής είδηση - για το Χαλάνδρι, τον δήμο μας και τις δράσεις του - που διαβάσαμε αυτή την βδομάδα σε "δημοτικοκυβερνητικό" site και που εμείς οι μεροληπτικοί δεν αξιολογήσαμε ως είδηση που αναδεικνύει τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ρόλο της δημοτικής πολιτικής :

ΙΔΟΥ

Στις 11 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για την εισαγωγή μαθητών στις ακαδημίες εμπορικού ναυτικού.

Τέτοια σας κάνει ο Δήμαρχός σας και εσείς δεν τα εκτιμάτε! 

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου