Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μητρόπουλος: Νέος κύκλος εργασιακής βαρβαρότητας



Για νέο κύκλο εργασιακής βαρβαρότητας από τη μνημονιακή κυβέρνηση κάνει λόγο ο βουλευτής και τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος,.

Το φθινόπωρο της ανατροπής, μετά τη βαρβαρότητα του τελευταίου μνημονιακού θέρους, είναι κοντά, διαμηνύει χαρακτηριστικά και εκτιμά πως οι εκλογές, «η νωπή εντολή, η κυβέρνηση της Αριστεράς», είναι η μόνη διέξοδος στο «βαθύ σκοτάδι του Μνημονίου».

Όπως υπογραμμίζει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η κατάργηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων που θα εκτινάξει την ανεργία σε ποσοστό πάνω από 30%, η νέα μείωση του κατώτατου μισθού, οι μαζικές απολύσεις στις Τράπεζες, η διαθεσιμότητα ακόμη και υψηλής εξειδίκευσης προσωπικού, η δήθεν αξιολόγηση που αναζητά υπεράριθμους προς απόλυση, η κατάργηση ευαίσθητων Κοινωνικών Υπηρεσιών, Δημοσίων Φορέων και οργανικών θέσεων με ΠΔ, αποκαλύπτουν ότι το σχέδιο της κυβέρνησης και της τρόικας είναι η εξαθλίωση και η λεηλασία του ελληνικού λαού και όχι η σωτηρία του. Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών και όχι του περήφανου λαού που τους εξέλεξε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά, σε νέα καθήκοντα και υψηλή ευθύνη θα δώσει ελπίδα και όραμα στον λαό μας. Οι εκλογές, η νωπή εντολή, η κυβέρνηση της Αριστεράς, είναι η μόνη διέξοδος στο βαθύ σκοτάδι του Μνημονίου. Η μεγάλη πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά είναι να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής και ο καταλύτης των εξελίξεων σε Ελλάδα και Ευρώπη και όχι οι κοινωνιοκτόνες και καταστροφικές μνημονιακές δυνάμεις», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητρόπουλος.

http://www.aftodioikisi.gr/, 31/7/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου