Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ Ο «ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ» ΤΟΜΣΕΝ – ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;Να κλείσει η Αθήνα για ένα άτομο επιτρέπεται αλλά εάν είναι διαδηλωτές ή διαμαρτυρόμενοι τότε απαγορεύεται εάν δεν είναι πάνω από διακόσιοι; Δημοκρατικό το πολίτευμα της Ελλάδας‼!

Κυκλοφοριακό έμφραγμα υπέστη το κέντρο της Αθήνας εχθές το μεσημέρι όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ένιωσε την ανάγκη να φάει ... βερίκοκα.

Όπως γινόταν επί κατοχής όταν έβγαινε βόλτα ο φρούραρχος της Αθήνας έκλεισαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στην Πατριάρχου Ιωακείμ που ήταν το μανάβικο που ήθελε να ψωνίσει ο Πολ Τόμσεν.

Τον οποίο Πολ Τόμσεν όταν ήταν απλός υπάλληλος γραφείου στο ΔΝΤ "δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του", και τώρα έχει έρθει στην Ελλάδα και με την έγκριση και την αποδοχή των μνημονιακών κυβερνήσεων υποδύεται τον "Καίσαρα" και έχει την απαίτηση να κλείνουν οι δρόμοι απ' όπου περνά!

Για περίπου 20' είχαν κλείσει περιμετρικά της Πατριάρχου Ιωακείμ όλες οι οδικές αρτηρίες, προφανώς για να αποφευχθούν εκδηλώσεις "λατρείας" στο πρόσωπο του εκπροσώπου των δανειστών που έχουν αναλάβει τον έλεγχο της χώρας και κουνούν τα νήματα στις μαριονέτες που υποδύονται τους κυβερνώντες. Μαζέψανε και τα αδέσποτα άραγε;

Ο Π. Τόμσεν, δεν έδειξε να νοιάζεται από το χάος που προκλήθηκε από την ιδιοτροπία του να ... ψωνίζει ο ίδιος (φοβάται μην τον κλέψουν στο ζύγι, φαίνεται...) και οι δεκάδες άνδρες της προσωπικής του φρουράς δημιούργησαν ασπίδα ασφαλείας δεκάδων μέτρων γύρω του, μη αφήνοντας να πλησιάσει κανένας.

Αγόρασε και πάνες;

prisonplanet
http://omertanewsgr.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *