Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ! ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΙΣΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ YOUTUBE

Στην δημοτική αστυνομία, σε όλους τους δήμους υπάρχουν παιδιά που έκαναν ευσυνείδητα την δουλειά τους αλλά - όπως σε όλες τις υπηρεσίες - υπήρχαν και τσάτσοι που σε πολλές περιπτώσεις έγιναν οι ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ των βλαχοδήμαρχων.

Δεν θα μείνουμε σε αυτό τώρα, ο απολυμένος είναι απολυμένος και η ταξική μας συνείδηση είναι πάνω από προσωπικά.

ΟΜΩΣ, ζήτησε από το YOUTUBE, να κατέβει η τοποθέτησή του!

Επειδή δεν ξέρουμε τι θα κάνει τελικά η YOUTUBE, και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα φύγει από δημόσια θέα,  το ανεβάσαμε και στον blogger, έτσι για να βρίσκεται.




Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο είναι δημόσια, η καταγραφή της είναι νόμιμη, η δημοσιοποίησή της είναι νόμιμη και αυτά που λέγονται στο μικρόφωνο του δημοτικού συμβουλίου απευθύνονται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Όσοι "εκπαιδεύτηκαν" να λειτουργούν με παρασκηνιακές πρακτικές, μακρυά από το φως της δημοσιότητας για να ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ τι είναι σωστό και δίκαιο να κάνουν - πχ με τα ρούχα των μικροπολιτών που κατάσχουν - έχουν πρόβλημα με την δημοσιότητα.

ΕΙΠΕ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ και ούτε καν το είχε καταλάβει, διότι τους έκαναν να πιστεύουν ότι ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ στην κοινωνία.

Όταν κατάλαβε τι είπε, άρχισε να ψάχνει πώς θα εξαφανιστεί η τοποθέτησή του.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ! ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!

(Μην μας ξαναπροκαλέσετε γιατί θα το ανεβάσουμε και στο .... wordpress. Το μόνο που καταφέρατε είναι το ακούσουν προσεκτικά ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου