Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΥ! 

ΣΤΟ "ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ" ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΕΧΘΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ, που θα γινόταν αιτία να μην λειτουργήσει με τον άψογο τρόπο που λειτουργεί η καθαριότητα του δήμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ .... ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΦΟΥΧΤΕΛ:

ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»

Σας ενημερώνουμε ότι, σήμερα Παρασκευή 02-08-2013 λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ ο ΧΥΤΑ Φυλής θα παραμείνει κλειστός με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πλήρης λειτουργία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης μέχρι την επανέναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Παρακαλούνται οι δημότες μας να μην αποθέτουν απορρίμματα στους κάδους και κυρίως να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και αναμένουμε την ανταπόκρισή σας, για να προστατευτεί το Περιβάλλον και η Δημόσια Υγεία.

http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=3863&cnode=16

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 1.

ΜΠΕΤΖΙΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ;;

Α! ΞΕΧΑΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΕΙΧΑΝ!

ΣΤΙΣ 27 ΜΕ 28 ΞΕΜΕΝΟΥΝ!


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 2:

Καλά μιλάτε και για ΟΓΚΩΔΗ και ΚΛΑΔΙΑ;
ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΛΑΔΙΑ, ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!
Η ΑΔΕΔΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;;
ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΉ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ, μετά την κλοπή του δημοτικού φορτηγού με το παπαγαλάκι.
Δημόσιος υπάλληλος το χειρίζεται;
Λίγο ντροπή δεν θα έβλαπτε!

ΥΓ: Αλήθεια τι έγινε με αυτό το θέμα με τις κλοπές από το κτήμα; Θα το αντικαταστήσετε επιτέλους το φορτηγό; Ασφάλεια κλοπής δεν είχε; ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να τους μαζεύουν τα σκουπίδια, όχι για να ψάχνουν δικαιολογίες και τρόπους να πλήξουν τους εργαζόμενους όταν απεργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου