Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣε χαλαρούς ρυθμούς - από την προηγούμενη Δευτέρα - στο εξωτικό ΜΑΤΙ για να γεμίσουν λίγο οι μπαταρίες αλλά βέβαια το καθημερινό μισάωρο στο διαδίκτυο μου επιτρέπει να παρακολουθώ τα του Χαλανδρίου και αυτές τις καυτές - από θερμοκρασία - μέρες.

Ο Δημήτρης έχει πάρει το blog στην πλάτη του και το τρέχει με αντάλλαγμα να κάνω μια βουτιά την ημέρα και γι' αυτόν μέχρι να πάρει άδεια και να φύγει για καμιά παραλία.

Δεν με παίρνει να κλέψω πολύ από τον ελάχιστο χρόνο ανάπαυσης μου για να σχολιάσω τα .... φοβερά "κόλπα" των Χαλανδραίων παλαιοκομματικών και των παρασκηνιακών τους φίλων με στόχο να ...πλήξουν την ΠΛΑΤΕΙΑ.

Απλά είπα έτσι για το "ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ" να τους σπάσω λίγο τα νεύρα!

ΔΕΙΤΕ λοιπόν το γράφημα της επισκεψιμότητάς μας, τους το αφιερώνουμε μαζί με ένα μόνο αναλυτικό στοιχείο:

ΙΟΥΛΙΟΣ 2012: 12.329 αναγνώσεις. (Αύγουστος 2012: 9782 επισκέψεις)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 - ντάλα καλοαίρι, που περιμέναμε γούβα προς τα κάτω, όπως κάθε χρόνο: 24915 αναγνώσεις - δεύτερος καλύτερος μήνας από την ημέρα που είχαμε αυτή τη φαεινή ιδέα, να ανοίξουμε το blog - μετά τα 25230 κλικ του Ιανουαρίου!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ οι "ενωμένοι διαπαραταξιακώς παλαιοκομματικοί"!

ΥΓ:

Η ΠΛΑΤΕΙΑ αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για συνθήματα σε οποιονδήποτε άλλο τοίχο, εκτός του δικού της στο facebook και τον blogger.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *