Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ernest Callenbach : "Ουτοπία"...


«Η ΕΡΤ λειτουργούσε με κανόνες του ΣΥΡΙΖΑ»

http://www.iapopsi.gr/, 30-8-2013

«Η ΕΡΤ λειτουργούσε με κανόνες του ΣΥΡΙΖΑ»

Ευθείες βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με αφορμή την ΕΡΤ. «Το μαγαζί λειτουργούσε με δικούς του κανόνες» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ., ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε πρόταση, προκειμένου να σταματήσει η κατάληψη στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής, να κοπεί το ρεύμα στο Ραδιομέγαρο.

Ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο Mega για την ΕΡΤ, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «το μαγαζί λειτουργούσε με δικούς του κανόνες» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε το 95% μέσα στην ΕΡΤ» και αντιδρά γιατί «πάνε να τους δώσουν 25%», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κατάληψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ λέγοντας: «Το ρεύμα ποιός το πληρώνει στην υπό κατάληψη κτίριο; Να κοπεί το ρεύμα».

Ωστόσο, την πρόταση του κ. Γιακουμάτου φαίνεται ότι απέρριψε ο αρμόδιος υφυπουργός για τη Δημόσια Τηλεόραση, ο οποίος στην ίδια εκπομπή που έκανε παρέμβαση σημείωσε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο το αρχείο της ΕΡΤ.

Καιρό είχα να το ακούσω..."Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ"...Τώρα...ΚΑΙ για την ΕΡΤ!!! Παρακολουθείστε τα νέα επεισόδια!!! 

Δεν με εκπλήσσουν τα λεγόμενα. Ούτε και ο άνθρωπος που τα είπε με εκπλήσσει. 
Αυτό που μου προξενεί τεραστίων διαστάσεων έκπληξη είναι το γεγονός ότι, αυτοί που φταίνε για την κατάντια της χώρας μας, αυτοί που πρώτοι έβαλαν - ως καλοί "yesmen" - την υπογραφή τους στα μνημόνια υποτέλειας, φτωχοποίησης και εξευτελισμού της Ελλάδος και των πολιτών της, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουν τον απύθμενο - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" - ΘΡΑΣΟΣ να ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να προκαλούν με δηλώσεις αποπροσανατολισμού. 

Βεβαίως, "βγήκε" και μια είδηση από όλη αυτή την συζήτηση - μονόλογο : "ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε το 95% μέσα στην ΕΡΤ και αντιδρά γιατί πάνε να τους δώσουν 25%" !!! Ουάάάάου!!! Ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το γνωρίζαμε? Είχε ΚΑΙ την ΕΡΤ? Φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις! Για κοίτα τι μπορείς να...μάθεις από τη μια στιγμή στην άλλη!!!

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου