Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΗ: Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΣΕΪΚΟ: ΕΒΡΕΞΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!



Το οικονομικό διακύβευμα μεγάλο.

Τα συμφέροντα ισχυρά.

Και η παράταξη Κουράση έγινε μπάχαλο.

Δεν θα σου τα πούνε αυτά οι άλλοι αναγνώστη μου.

Τα παπαγαλάκια που θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις και ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ότι ο οργανισμός δήμος Χαλανδρίου και κατ' επέκταση η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μόνο για να σε καλούν να παριστάνεις τον εθελοντή και να πηγαίνεις μακαρόνια στο κοινωνικό παντοκοροϊδείο για να τρώνε οι άποροι - κολλητοί.

Ωστε κάποιοι να μπορούν ανενόχλητοι να ασχολούνται με το δικό τους .... πιάτο (που δεν αρκείται στα μακαρόνια) και να οργανώνουν πανηγυράκια  και εκδηλώσεις για την πεολειχία (πώς το λέγανε αυτό που είχε κάνει το δημοτικό ιατρείο, δεν θυμάμαι) και να τσακώνονται ποιος θα οργανώσει τον γύρο της πλατείας.

Η αυτοδεσμευσή μας για να μην εμπλέξουμε το Καλλισπέρη στην προεκλογική αντιπαράθεση έχει όρια.

Διότι όταν ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, στέλεχος της διοίκησης με ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ (και έμμισθη)  ΘΕΣΗ  σήμερα (και όχι μόνο σήμερα), λέει ανοικτά μέσα σε μια συνεδρίαση, παρουσία 20 ατόμων ότι "ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ", κάνοντας τον Αεικίνητο να παθαίνει ντουβρουτζά, δεν μπορεί οι άλλοι να σωπαίνουμε.

Διότι θα είμαστε συνένοχοι αν σωπάσουμε.

Όταν ακούγεται πρόταση για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (!!!!) για το Καλλισπέρη, ως το μείζον θέμα του δήμου, τότε εμείς έχουμε δικαίωμα και να ασχοληθούμε και να ενημερώσουμε τον ένα και μοναδικό αναγνώστη μας σε βάθος και να πάρουμε θέση.

Τι ερώτημα θα βάλετε μωρέ στο δημοψήφιασμα; Αν θα ανατεθεί στον ένα ή τον άλλο δημοτικό σύμβουλο να κλείσει το deal με τον επενδυτή;  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ του ΚΟΥΡΑΣΕΪΚΟΥ το Καλλισπέρη, ούτε ο δήμος και τα περιουσιακά του στοιχεία.

Και πάντως σίγουρα δεν θα επιτρέψουμε ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ - και το εννοούμε αυτό, και όποιος νομίζει ότι δεν μπορούμε ας μας προκαλέσει - να γίνουν μονομερείς ενέργειες που δεν θα εξασφαλίζουν ότι η αξιοποίηση του Καλλισπέρη θα γίνει έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η ψυχή της μεγάλης ευεργέτριας της πόλης και να είναι η ανταπόδωση για τη νεολαία της πόλης μας αυτή που θα ήθελε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Με το ξεπούλημα, την προχειρότητα, τον αρπακολισμό και την πρόταξη ιδιωτικών έναντι δημοσίων συμφερόντων δεν είμαστε.

(συνεχίζεται)
ΥΓ:   
Ρωτάει ο αναγνώστης: Γιατί δεν λες ονόματα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Να μην βιάζεσαι!
Το θέμα δεν είναι να κάνουμε κουτομπολιό.
Το θέμα είναι να μην παραδοθεί το ακίνητο στα κοράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου