Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

Αν ψάξεις αναγνώστη μου όλες τις αναρτήσεις μας αυτά τα 3,5 χρόνια θα δεις ότι όποτε γίνεται εκδήλωση (και το μαθαίνουμε) από οποιονδήποτε στην πόλη, εμείς την κοινοποιούμε για να την μάθεις και άμα γουστάρεις να πας.

Εξαίρεση σε αυτό αποτελούν εκδηλώσεις με .... χορηγό επικοινωνίας.

Ε πάει στο διάολο, άμα έχεις χορηγό επικοινωνίας και τον διαφημίζεις, γιατί να σε παίζουν οι άλλοι τσάμπα και να προβάλουν και τον .... ανταγωνιστή τους;
Ε δεν λέει ...
(Αυτό για κάποιο άλλο blog - που συνδιοργανώνει εκδηλώσεις με τον δήμο, μας τις στέλνει αλλά σόρυ,  δεν τις φιλοξενούμε  αυτές διότι είμαστε μαλάκες αλλά όχι και τόσο).

Λοιπόν τις προηγούμενες μέρες κάναμε μια εξαίρεση: 
Δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε αυτή την εκδήλωση που έγινε εχθές.
Ξέραμε, αλλά ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ εκδηλώσεων δεν είμαστε να τα πούμε ... προχθές. 
Θα πούμε λοιπόν τα κάλαντα σήμερα που πέρασε.


Όχι βέβαια γιατί έχουμε τίποτα με τον Λουδοβίκο. (Α αρέσει πολύ στην γυναίκα μου και εμένα με νανουρίζει πολύ ευχάριστα, στο δεύτερο κομμάτι βλέπω όνειρα).

Αλλά γιατί η διοργάνωση της εκδήλωσης από το Αετοπούλειο έγινε για .... να ενισχυθεί το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ (και καλά).

"Δεν θα βάζαμε εισιτήριο - αφού την εκδήλωση οργανώνει το Αετοπούλειο και όχι Ατζέντης - αλλά θα βάλουμε όμως το συμβολικό τίμημα των 8 ευρώ για να πάρουμε τρόφιμα στο Παντοκοροϊδείο" ήταν το στόρυ των .... "ευαίσθητων".

Μιλάμε τώρα για εκκολαπτόμενους Γκαίμπελς και θα σου πω και άλλα τώρα αναγνώστη μου για να μάθουν να μην κάνουν τους πονηρούς.

Άκου τώρα:

Το Αετοπούλειο πήρε 20.000 ευρώπουλα χορηγία από τον ΟΠΑΠ για να κάνει εκδηλώσεις για να προσφέρει πολιτιστικό έργο στους κατοίκους του Χαλανδρίου.

Θα έλεγα λοιπόν εγώ - ότι αν δεν ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - θα έπρεπε να δώσουν κάποιες παραστάσεις ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες διότι   «Ουκ επ' άρτω μόνο ζήσεται ο άνθρωπος». 

ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ!

Τα είχε δώσει ο ΟΠΑΠ (πριν ... τότε που έκανε μεγάλο κοινωνικό έργο που τώρα θα δούμε ποιος θα το κάνει, για να πω και τα κουμουνιστικά μου).

Όμως - όπως κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει κάνοντας μια μικρή έρευνα στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις - δεν έγινε ούτε ΜΙΑ. 

ΟΛΕΣ ΟΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΖΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΑΗ.

(Τα 20 όμως τσεπάτα στο Αετοπούλειο, για την φουκαριάρα την μάνα τους - είδατε τι καλό παιδί είμαι που το λέω τώρα ε; Μην κάνετε κανένα "λάθος" και δεν είναι στον προϋπολογισμό ...)

Και έρχονται εχθές να κάνουν την συναυλία του Λουι - ο οποίος πήρε 1500 ευρώ όλα κι όλα, και βάζουν συμβολικό εισιτήριο δια τους πτωχούς και απόρους.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ λέει  ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ και ΦΑΚΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Που αν δίναν τα 20.000 του ΟΠΑΠ για μακαρόνια θα τάιζαν ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ όλο το Χαλάνδρι.

(Να μην επαναληφθώ για τα ενοίκια του κτιρίου - αίσχος, του κτιρίου - σκάνδαλο, του κτιρίου - όργιο των 5500 ευρώ τον μήνα - αλλά μην το ξεχνάμε και αυτό - ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ να ξεχνάμε).

ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ;

Ε εχθές έκοψαν - δεν έκοψαν 100 εισητήρια Χ 8 = 800 ευρώ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ 700 ευρώ.

Ε ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ! 

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!

(Για να δούμε τώρα,  οι παρατάξεις της αντιπολιτοσυμπολίτευσης που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του Αετοπούλειου θα γράψουν τίποτα στα λαλίστατα site τους; Θα μας επιβεβαιώσουν, θα μας διαψεύσουν ή .... θα μας επιτεθούν);

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου