Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αποφάσεις που πήραν υπάλληλοι με πλαστά χαρτιά είναι νόμιμες;

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος από εμάς πήγε πριν από τρία χρόνια σε μια πολεοδομία, ζήτησε να βγάλει μια άδεια δόμησης, ο υπάλληλος τον εξυπηρέτησε, βγήκε η άδεια και η ζωή συνεχίστηκε.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο εν λόγω υπάλληλος είναι ένας από εκείνους που πιάστηκαν να έχουν πλαστά δικαιολογητικά και μ’ αυτά να έχουν μπει στο δημόσιο. Ο συγκεκριμένος μπήκε στην πολεοδομία χωρίς π.χ. να έχει κάποιο πτυχίο. Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι αδαείς: Η απόφαση που πήρε όσο ήταν στην υπηρεσία, η άδεια που μας έδωσε εμάς ισχύει ή ακυρώνεται μετά την αποκάλυψη για τα μαϊμού δικαιολογητικά. Δηλαδή πλαστά πτυχία σημαίνουν και ακύρωση αποφάσεων; Κάτι τέτοιο θα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα τραγικό να συμβεί. Είτε 30 είτε 40 είτε 85 χιλιάδες που είπε ο Γρηγοράκος είναι αυτοί που μπήκαν με πλαστά πτυχία στο δημόσιο, το πρόβλημα είναι το ίδιο. Οι αποφάσεις που έλαβαν ισχύουν; Πολλοί εξ αυτών μπορεί να είναι διευθυντές, στελέχη του κρατικού μηχανισμού που έλαβαν πολύ σοβαρές αποφάσεις. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Για παράδειγμα ο Χρονόπουλος της ΕΑΒ που ήταν επικεφαλής αν και είχε πλαστό μεταπτυχιακό και τώρα διώκεται (μαζί με τη διοίκηση της ΕΑΒ) τι αποφάσεις είχε πάρει και ισχύουν αυτές; Αν κάποιος παλαβός πάει στα δικαστήρια μια τέτοια υπόθεση και δικαιωθεί τότε θα έχουμε πολύ μεγάλο μπλέξιμο.

Για να μην πούμε για την εφορία. Αν ο υπάλληλος με τα μαϊμουδένια χαρτιά επέβαλε πρόστιμα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, τώρα που τον διώχνουν οι αποφάσεις που έλαβε είναι νόμιμες;

Μιλάμε για μπάχαλο.

http://www.antinews.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Και με τον γιατρό που σου έβγαλε την σκωληκοειδίτη τι θα κάνεις; Θα του ζητήσεις να στην βάλει πίσω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου