Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΡΗΣ ΝΟΜΠΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ



Αρης Νόμπελης
Σαλαμίνος 84
152 32 Χαλάνδρι
Προς
Δήμαρχο Χαλανδρίου
κ . Γιώργο Κουράση

Κοινοποίηση:
Δημοτικούς Συμβούλους
Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013


Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να ενημερώσω εσάς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του σώματος, αλλά και από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, αφού έχοντας εκλεγεί με το συνδυασμό σας «Χαλάνδρι σε Δράση» θα πρέπει να παραχωρήσω την έδρα μου.

Η πρόσφατη επαγγελματική ενασχόλησή μου με έναν όμιλο πολιτικής επικοινωνίας και ενημέρωσης όχι μόνο με αναγκάζουν να ασκώ πλημμελώς τα καθήκοντά μου, αλλά δημιουργούν και ένα αξεπέραστο ηθικό ασυμβίβαστο σχετικά με τη θέση του επικοινωνιολόγου – δημοσιογράφου με το αξίωμα που κατείχα μέχρι τώρα.

Κύριε Δήμαρχε,

Το κείμενο της παραίτησής μου θα μπορούσε να σταματάει εδώ, προκειμένου να μην έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας και με τους συναδέλφους της διοίκησης.
Όμως, η πλήρης αντίθεσή μου με βασικές προσωπικές σας επιλογές που αφορούν στην κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική πολιτική σας, αλλά κυρίως σε αυτήν που άπτεται της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, καθιστά αδύνατη τη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Ακόμα και ορισμένες σημαντικές πρωτοβουλίες που παίρνει αυτή η διοίκηση γίνονται γνωστές στους συμπολίτες μας από τα κάθε μορφής έντυπα και τις ηλεκτρονικές σελίδες στο διαδίκτυο, αφού ουσιαστικά η επικοινωνία του Δήμου με τους Χαλανδραίους είναι ανύπαρκτη.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου και τους συνεργάτες μου στο Δήμο για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους και να ζητήσω συγγνώμη αν στην διάρκεια της θητείας μου έθιξα άθελά μου κάποιους από αυτούς.


Με εκτίμηση,
Αρης Νόμπελης

Υ.Γ.: Υπενθυμίζω στο σώμα ότι ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου που έχουμε ψηφίσει προβλέπει ότι τον Πρόεδρο αναπληρώνει νομίμως ο Αντιπρόεδρος και σε περίπτωση απουσίας κι εκείνου ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης της Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου