Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΕΡΤΑ! ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ;


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣE ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΩΝ "Β.Π."...ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!


Σε γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς δειπνούν αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και Δήμαρχοι της Αττικής.

Η συζήτηση γίνεται σε πολύ καλό κλίμα, με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να ενημερώνεται για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και… νέο Εκλογικό Νόμο και Δημοτικές Εκλογές...

Τα χαμόγελα πολλά, με τους Δημάρχους να ενημερώνουν τους Πρωθυπουργό και Υπουργό Εσωτερικών, για όλα τα φλέγοντα θέματα της Τ.Α. αλλά, κυριότερα, για τις επερχόμενες Εκλογές της Αυτοδιοίκησης το Μάιο, καταθέτοντάς τους τις απόψεις τους, γι’ αυτές.

Για να μη σας ταλαιπωρούμε άλλο, στη συνάντηση είναι, σύμφωνα με τα “μάτια” του epoli.gr, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, Δάφνης - Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης και ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου