Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Χαλάνδρι,   13/09/2013
        Α.Π. :   18621              


                                               
                                                                                                              - 20η
         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ      ------
                                                                                                             - 2013


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 19η Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 134/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ευριπίδης Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου’, που αφορά στην Α΄ αναμόρφωση προϋπολογισμού Ο.Ε. 2013.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 45/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου’, που αφορά στον οικονομικό απολογισμό Ο.Ε. 2012.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 41/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου’, που αφορά στη 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού Ο.Ε. 2013.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, για την πραγματοποίηση συναυλίας.

5.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για  τροποποίηση της 236/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου  που αφορά την διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας και διενέργειας για την προμήθεια βενζίνης.

7.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας και διενέργειας απευθείας αναθέσεων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.

8.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υλοποίηση προγράμματος ‘Σπιτική κουζίνα για όλους’.

9.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μέλους και εκλογή Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κατόπιν παραιτήσεως.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μέλους και εκλογή Αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κατόπιν παραιτήσεως.

11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων και καταλογισμός στους αληθείς υπόχρεους.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μετακινούμενων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση κατασκευαστικής κοινοπραξίας για την εκτέλεση του έργου ‘Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων και εξωτερικών συνδέσεων στην περιοχή Πάτημα ΙΙ του Δήμου Χαλανδρίου’, Α.Μ. 1/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου