Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

''Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...'' στην Παράταξη Καμίνη


\Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...\ στην Παράταξη Καμίνη

Μετά τους κ.κ. Toπάζη, Δοξιάδη, Γαλανάκη και Φιλίνη ήρθε και η σειρά της κας Τούλας Ψαράκη να τα «βροντήξει» από την Παράταξη του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη...!

Εντύπωση, εξάλλου, προκάλεσαν τα όσα καταλόγισε η κα. Ψαράκη στον Δήμαρχο, από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την ψήφιση του Ισολογισμού - Απολογισμού, που καταψηφίστηκε τελικά στην τελευταία συνεδρίαση. 

Η κα. Ψαράκη κατηγόρησε ευθέως τον κ. Καμίνη, ότι "φιμώνει" και απειλεί τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής του και δεν επιτρέπει να ξεδιπλωθούν πολιτικές υπεράσπισης των δημοτών!

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτόν τον ισολογισμό-απολογισμό. Θα είναι σαν να αποδέχομαι τη μιζέρια και την υποβάθμιση στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Δεν μπορώ να συνεχίσω να στηρίζω αυτήν την Παράταξη κι έναν Δήμαρχο, που φιμώνει και απειλεί κάθε φορά τους δημοτικούς του συμβούλους. Και επίσης, δεν αφήνει να ξεδιπλώσουν πολιτικές υπέρ των δημοτών. 

Η συγκεκριμένη Δημοτική Παράταξη είναι ανίκανη να αντεπεξέλθει στα προβλήματα της πόλης. 

Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε με αυτή τη λογική. Οι πολίτες, μας έχουν γυρίσει τη πλάτη...», τόνισε μεταξύ άλλων, η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος...!

http://www.poli-politiki.gr/, 17/9/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου