Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ; ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

Συνεχίζουμε το χθεσινό ρεπορτάζ σχετικά με τον "ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ".

Τον σύλλογο που - θα έπρεπε - σε αυτές τις ακραίες συνθήκες που βιώνει ο κλάδος των ΜΜΕ να είναι στις επάλξεις και να δίνει ΤΑΞΙΚΟ, ΚΛΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ΚΑΙ στο Χαλάνδρι για τους συναδέλφους επαγγελματίες, να είναι το επίκεντρο στην τοπική κοινωνία.

Όπως εχθές σας αναδείξαμε ο Εμπορικός Σύλλογος έκανε .... ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.

Χωρίς να βγάλει καν ένα δελτίο τύπου για να καλέσει σε όσο δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή,

Με ειδοποίηση "από το τηλέφωνο από την υπάλληλο" (όπως μας είπε η πρόεδρος),

Χωρίς να ενημερώσει όμως όλα τα μέλη του - και έχουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ καταγγελίες στα χέρια μας, μελών του Εμπορικού Συλλόγου που δεν ενημερώθηκαν για να συμμετάσχουν.
Βλέπτε οι εκλογές έπρεπε να είναι οικογενειακή υπόθεση.

Χωρίς να ανακοινώνει - καν - τον αριθμό των συμμετεχόντων στην διαδικασία και τον αριθμό των ψήφων που έλαβε κάθε ένας εκ των εκλεγμένων 

Χωρίς να ανακοινώνει τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. (!)

Και αυτά τα γράφουμε αφού εχθές είχαμε συνομιλία με την Πρόεδρο κα Σταμάτη, η οποία δικαίως μας είπε ότι η οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας είναι ευθύνη του προηγούμενου Δ.Σ. και δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες, ενώ ο Γ. Ασημακόπουλος - που υποσχέθηκε ότι θα μας δώσει απαντήσεις, δεν ανταποκρίθηκε.

Η κα Σταμάτη μας έστειλε αυτή την φωτό:


που δείχνει ότι κατά την διαδικασία εκλογής παρευρέθηκε δικαστική αντιπρόσωπος από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, γεγονός που κατοχυρώνει νομικά τις αρχαιρεσίες..

Όμως - ενώ στην αρχή μας είχε υποσχεθεί ότι θα στείλει ολόκληρο το πρακτικό, από το οποίο βεβαίως θα ενημερωνόμαστε όλοι 

  • για τον αριθμό συμμετεχόντων στην Γ.Σ.
  • τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής
  • τον αριθμό των υποψηφίων
  • τον αριθμό των ψηφισάντων
  • τους σταυρούς εκλογής που έλαβε ο καθένας
  • τα αναπληρωματικά μέλη

τελικά μας έστειλε ένα email που λέει αυτό:

"Kύριε Νταβία,
μπορείτε  να στείλετε ένα αίτημα στο σύλλογο
και θα σας απαντήσουμε.
Καλό απόγευμα"

Κανένα αίτημα δεν θα κάνουμε στον σύλλογο και στην κα Ευαγγέλου κα Σταμάτη.
Αν δεν νιώθει το Δ.Σ. την υποχρέωση να αποδείξει ότι εκπροσωπεί πραγματικά τον Εμπορικό Κόσμο του Χαλανδρίου και δεν είναι μια παρέα που εγκλώβισε 40 - 50 - 60 εμπόρους - ΚΑΙ ΕΣΑΣ ίσως - (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας - τόσοι ήταν στη Γ.Σ. - και που εκλέχτηκε Δ.Σ. με καμιά 20αριά ψήφους) για να δίνουν ΑΛΛΟΘΙ σε πρακτικές όπως η καθολική πολεοδομική αναρχία ή οι σκανδαλώδεις συμβάσεις μίσθωσης ακινήτων από τον δήμο (παραδειγματικά τα αναφέρω)

Αν δεν νιώθουν τα "έξω της κλίκας" μέλη του Δ.Σ. - στα οποία σας συμπεριλαμβάνω, ελπίζοντας να μην κάνω λάθος - την ΗΘΙΚΗ υποχρέωση να μας αποδείξουν ότι καλώς και δικαίως θα ομιλούν εξ ονόματος των επαγγελματιών του Χαλανδρίου

Αν δεν νιώθουν την ανάγκη να μας αποδείξουν ότι μέλημά τους είναι  να "διεκδικούν λύσεις και να αντιστέκονται σε επιθέσεις" τόσο απέναντι σε μια κυβέρνηση - μαριονέτα της Τρόικα, όσο και σε μια διοίκηση του Δήμου που ακολουθεί ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ για τους εμπόρους τοπική πολιτική ουσιαστικής ΔΙΩΞΗΣ, συμπληρώνοντας με παρκόμετρα, σωρεία αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος και ανελέητο κυνήγι ακόμα και στις επιγραφές τους (τώρα το θυμήθηκε και αυτό ο Δήμος) τον σχεδιασμό για ουσιαστική ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της μικρομεσαίας επιχείρησης.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑΘΕΣΗ  ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ "ΑΙΤΗΜΑΤΑ".

ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ  και εσείς ΕΧΕΤΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να απαντάτε ως ΣΥΛΛΟΓΟΣ και όχι ως ο βραχίονας της συνδιοίκησης ΑΝΔΡΕΑΣΗ - και γνωρίζετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι εννοούμε και σύντομα θα το αποδείξουμε.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΙΤΗΜΑ" κα Σταμάτη, στην κυρία Ευαγγέλου και σιγά μην αναδείξουμε σε συνομιλητή την υπάλληλο του εμπορικού συλλόγου, όπως μας παραπέμψατε και εσείς και ο κ. Ασημακόπουλος, η οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. 

Υπό τις εντολές σας λειτουργεί, εσείς ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤE τον σύλλογο, ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΜΙΛΟΥΜΕ.

Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου