Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

6ο ΜΕΡΟΣ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΓΡ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

Ο Γρηόρης Καλομοίρης είναι συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ, σήμερα μέλος του Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ και γνωρίζει τα εργασιακά καλύτερα από όλους και σίγουρα καλύτερα όσο γνωρίζει τα της αυτοδιοίκησης.

Σε ένα τέτοιο θέμα από τον αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ περιμέναμε να γίνουμε σοφότεροι επί της ουσίας για το τι είναι σωστό για τους εργαζόμενους, που υποτίθεται ότι κοβόντουσαν όλοι.

ΕΙΠΕ:

"Η λογική της εισήγησης που θέλει να εξωραΐσει την πολιτική και να καθησυχάσει τους εργαζόμενους.

Τα νομικά πρόσωπα προσφέρουν σημαντικό έργο στους δημότες.

Έπρεπε να έρθει μαζί το θέμα με τον οργανισμό  για να υπάρξει κοινή απόφαση της κατάργησης των ΝΠ με την ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ώστε  να συρρικνωθεί το επικίνδυνο ενδιάμεσο κενό.

Η αντίληψη για προσωποπαγείς θέσεις - με την εμπειρία μας από τον χώρο της εκπαίδευσης - οδηγεί ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. (!!!!!!)

Προτείνουμε τελικά να πάμε σε ταυτόχρονη διαδικασία απόφασης της κατάργησης μαζί με τον οργανισμό και προτείνουμε δέσμευση ότι το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει ότι θα κλείσει επ' αόριστον τον δήμο αν υπάρξει απόλυση.

Να το αποφασίσουμε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ"

 ΕΙΠΕ (!!!) και θεωρήσαμε ότι απλά επρόκειτο για "συνδικαλιστική ευγένεια" αφού βέβαια δεν μπορεί ένας έμπειρος συνδικαλιστής να εξισώνει τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ με τις ευθύνες οποιουδήποτε άλλου και ότι τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.

Ακούστε την τοποθέτηση και θα βγάλετε ασφαλή συμπέρασμα για την τελική στάση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ή μήπως όχι;)

Προφανώς διαφώνησε με την πρόταση της διοίκησης πάντως. Έτσι δεν φαίνεται από την τοποθέτηση ή εμείς οι σκοταδιστές έχουμε παρανοήσει;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου