Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΡΟΣ 8: Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ

Η θέση του ΚΚΕ είναι ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ αλλά σήμερα δεν θα συμφωνήσουμε διότι εδώ σας δουλεύουν!

Οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις δεν είναι θέμα των μνημονίων αλλά ξεκινάν από το ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ.

Όσοι καλούν την διοίκηση να αγωνιστεί μαζί με τους εργαζόμενους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Μόνο η αγωνιστική κινητοποίηση και το μέτωπο των εργαζομένων μπορεί να σώσει τις θέσεις εργασίας.




ΣΧΟΛΙΟ - ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΟΥΛΑ: 

Αφού ρε φιλενάδα δεν φταίνε τα μνημόνια, όπως επιμένεις να λες και σου σηκώνεται η πέτσα (άρα κατά την γνώμη σου δεν έχουν επιβαρυνθεί ακραία και θανάσιμα οι παλαιότερες ΥΠΑΡΚΤΕΣ παρεκτροπές στις εργασιακές σχέσεις  στις οποίες αναφέρεσαι και συμφωνούμε εν μέρει) γιατί τότε επέλεξες αυτή την χθεσινή στάση και δεν έμεινες σταθερή στην από εικοσαετίας γραμμή του ΚΚΕ;

Κάτι παραπάνω θα υπάρχει, που δεν υπήρχε παλαιότερα, και που αν δεν υπήρχε ο Βαρβέρης  έχει δίκιο, έτσι δεν είναι; (και αναφέρομαι σε αυτόν γιατί κανένας άλλος δεν πήρε πάνω του τίποτα, η διοίκηση εκείνον φώναζε να απαντάει),

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ και γι' αυτό βγήκες και εσύ "εκτός γραμμής" βλέποντας  τους αυξημένους  κινδύνους για τους εργαζόμενους, που χωρίς τα μνημόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ και θα ψήφιζες .... ορθόδοξα.

Άλλωστε τελικά αυτό είπες και μόνη σου. Άλλο πριν 3 ή 4 χρόνια και άλλο τώρα.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ - ΤΗ ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ - ΣΤΑΣΗ που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ούτε λαϊκίστικη, ούτε ύπουλη, ούτε σωτηρολογική.

ΥΓ: Ωραία και η κα Δαμίγου που δεν θέλει να ακούει το ΚΚΕ ..... (lol γιατί υπάρχουν και όσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου