Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το Χαλάνδρι θα αλλάξει πορεία



Με θλίψη και αρκετό σκεπτικισμό είδα το κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο stasi.gr γεμάτο ακατάσχετες ύβρεις, και αστήρικτες κατηγορίες προς τον επικεφαλής της παράταξης μας Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία κ. Άγγελο Νταβία, επʼ αφορμή ενός άρθρου αναγνώστη της Πλατείας.

Πρώτη επισήμανση και πολύ σημαντική το κείμενο που διαχωρίσει την θέση του μέσου, από τον συντάκτη του άρθρου το οποίο παραθέτω και εγώ με την σειρά μου:

 «ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Δημοσιεύουμε το σχόλιο του τακτικού σχολιαστή και φίλου Γ.Γ., χωρίς να συμφωνούμε σε όλα, κυρίως ως προς τους χαρακτηρισμούς. Δικαίωμα όλων είναι να διαδηλώνουν με τον τρόπο που θεωρούν εκείνοι αποτελεσματικό και δικαίωμα των άλλων να τους κρίνουν. Εμείς πάντως θεωρούμε ότι το μέτωπο είναι με τον ΦΑΣΙΣΜΟ, που πρέπει να τσακιστεί. Τον ΦΑΣΙΣΜΟ της χρυσής Αυγής, τον ΦΑΣΙΣΜΟ των μνημονίων και της περιθωριοποίησης μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της ανεργίας, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της αυτοδικίας, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της άσκησης βίας κατά των ασθενεστέρων από τους ισχυρούς, τον ΦΑΣΙΣΜΟ της κατακεραύνωσης της αντίθετης άποψης και της απόπειρας αποκλεισμού της, τον ΦΑΣΙΣΜΟ που είναι αδελφό τέρας της Λερναίας Ύδρας και κάθε κεφάλι που χάνει, βγάζει δύο και αυτό πρέπει να μην το ξεχνάει κανείς». 

Τι πιο αυτονόητο από αυτή λοιπόν την ίδια την ανάρτηση του μέσου που συνοδεύει το άρθρο του αναγνώστη Γ.Γ. 

Κανένας από την παράταξη μας και πόσο μάλλον ο επικεφαλής μας κ. Άγγελος Νταβίας, δεν υιοθετεί η δεν προέβη σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον κύριο Γρηγόρη Καλομοίρη τον οποίον σεβόμαστε απόλυτα, μακριά από εμάς οι κατινιές του αίσχιστου είδους και η κιτρινίλα που τις συνοδεύει. 

Δεύτερη επισήμανση οι κατηγορίες του τύπου απασχολημένοι με διαφημισογλάστρες και δημοτικές προμήθειες, έμμισθοι υπάλληλοι του κ. Ζαφειρόπουλου, διορισμένοι τοποτηρητές της εκχώρησης δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, χαμαιλέοντες τροχονόμοι του πασοκικού πλιάτσικου, προϋποθέτουν στοιχεία χωρίς την ύπαρξη στοιχείων είναι ΑΠΛΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ παλαιάς κοπής και ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. 

Σε ότι με αφορά ΣΤΗΡΙΖΩ τον Άγγελο Νταβία στον αγώνα που κάνουμε για ένα ΧΑΛΑΝΔΡΙ καλύτερο. Κλείνοντας τον ευχαριστώ δημόσια για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στην παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. Το Χαλάνδρι αλλάζει πορεία το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
 
Με τιμή 
Σπύρος Χρυσικόπουλος 
  Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης 
Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου