Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ....

Καλημέρα αναγνώστη μου και καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται. (Άσχετο, αλλά το λέμε καλού κακού γιατί οι μέρες είναι .... πονηρές και όποιος δεν το λέει μια δυο φορές την εβδομάδα, κινδυνεύει να μπουζουριαστεί.)

Ειδικά αν όλοι ξέρουν ότι είναι από εκείνους που κατά βάθος δεν θα έλεγαν όχι σε κανένα γιαουρτάκι πετσιασμένο ή κανένα κράξιμο ξεγυρισμένο προς "τας αρχάς του τόπου" όταν - ας πούμε - δεν ενημερώνουν τον έρμο τον κάτοικο και τον στέλνουν αδιάβαστο με ακατάλληλο νερό. Ας μην μιλήσουμε τώρα για τους πιο πάνω .... κυβερνητικούς σωτήρες. Μέχρι τούρτα δυόροφη.


Επιτέλους έχει έρθει η ώρα του οριστικού ιστορικού ξεκαθαρίσματος των Ελλήνων με απόψεις αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων, που προέτρεψαν τους φιλήσυχους ραγιάδες, σε εξεγέρσεις και βεβαίως έτυχαν της τύχης που τους άξιζε υπό των πολιτισμένων και ειρηνικών λαών της Εσπερίας.

Τώρα βέβαια εδώ ακριβώς αρχίζει η άλλη μεγάλη συζήτηση. Κανένα κράξιμο, καμία απόπειρα σάτιρας, κανένα καντήλι λιμανίσιο, άντε και κανένα γιαουρτάκι είναι βεβαίως βία. ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ την είπε ο Κατρούγκαλος.

Η πολιτική δολοφονία όμως είναι βεβαίως άλλης τάξης ζήτημα, η αυτοδικία ως μέθοδος επίλυσης διαφορών άλλης τάξης ζήτημα και η απόπειρα να στραφούν τα βέλη του κινήματος αντίστασης και αμφισβήτησης από την εξουσία, τις αρχές, τους πολιτικούς και την ΕΛΙΤ (Εθνική ή Υπερεθνική) στους πολιτικούς μας αντιπάλους ή στους επαγγελματικούς μας ανταγωνιστές είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλης τάξης ζήτημα.

Γι΄αυτό να ακούσουμε ΟΛΟΙ προσεκτικά τον Κατρούγκαλο και να μην τον ερμηνεύουμε κατά πώς μας βολεύει για να δικαιολογήσουμε ότι την πέφτουμε για πλάκα στον διπλανό μας και αυτό το ιδεολογικοποιούμε.

Τέλος πάντων παρασύρθηκα, διότι εμείς είπαμε .... καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται.

Μάλιστα από σήμερα δηλώνουμε ότι σε αυτή την καταδίκη θα συμπεριλάβουμε και τους εαυτούς μας - που είμαστε υπόλογοι για λεκτική βία αφού χρησιμοποιήσαμε το απολύτως βίαιο "ΑΝΤΕ Γ......." και ασχολούνται με αυτό - ως το μείζον θέμα της εποχής - τόοοοσοι πολλοί.

Καλά ρε παιδιά, όσοι δεν γουστάρετε μην πάτε. Δεν είναι και υποχρεωτικό επειδή το είπε η Πλατεία να το κάνετε. Εσείς μην γ.....

ΆΛΛΑΖΩ ΠΟΡΕΙΑ: Λοιπόν να δεις αναγνώστη μου ότι αυτή η ιστορία, που συνεχίστηκε και εχθές, με τα Χρυσαύγουλα και τις "απαγορεύσεις", "επιλεκτικές περικοπές χρηματοδοτήσεων κλπ" όπου η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αυτοκλαδεύεται και αυτοπεριορίζεται γιατί φοβάται αυτούς που - υποτίθεται - ότι την απειλούν, θα σκάσει και σε άλλα ... κεφάλια και θα έχουμε μείνει μαλάκες (φτου, πάλι μου έφυγε) να κοιτάμε να γυρίζει ξαφνικά προς τα πίσω το μπούμερανγκ. 

Και στην ΔΟΥ Χαλανδρίου και Χολαργού άλλαξαν πορεία. Άλλαξαν όλοι οι προϊστάμενοι. Αλλαγή φρουράς του ίδιου κόλπου ή αρχή ξηλώματος της "εκλογικής" λειτουργίας της εφορίας;

"Άσπρος κώλος - μαύρος κώλος θα φανεί" που λέει και η παροιμία. (μην τα βάλουμε και με τις παροιμίες τώρα παιδιά ως βωμολοχικές και σεξιστικές, έτσι;)

Έχω αρχίσει και σκιάζομαι από τα άρθρα του Λέρτα και την απήχησή τους. Να δεις που θα μου φάει την πρώτη θέση στην εσωτερική επισκεψιμότητα. Μητσάκο .... σε πάνε οι αναγνώστες μας.

Το κλείσιμο των Νομικών Προσώπων στο Χαλάνδρι και η "εμπνευσμένη αυτή μεθόδευση" έχει απασχολήσει δεκάδες δήμους και όλα τα θεσμικά όργανα αιρετών και εργαζομένων - πίστεψέ με αναγνώστη μου, έχουμε μιλήσει με ΠΟΛΛΟΥΣ και ΚΑΛΟΥΣ γνώστες, όχι βεβαίως για να μην αδικήσουμε την διοίκηση αλλά για λόγους που δεν αφορούν τους πολλούς αλλά αφορούν ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Λοιπόν δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ (1, ONE, EINS, UN, UNO) που να μας είπε αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή: ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΣ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.

Και δεν μιλάμε για άσχετους.

"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" είναι η μόνιμη επωδός.

Ξαναλλάζω: Ε μα και αυτό το μαμημένο το βιβλιοπωλείο.
 Ακόμα αντέχει ... Αλλά που θα πάει.
Θα το κλείσουμε! 
Σιγά που θα .... χαχάναμε!

Αλλά έτσι όπως το πάμε με το .... live θα ξεμείνουν από .... δρομείς. 

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

1. Δεν θα ντρεπόμαστε εμείς να γράφουμε αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν και να λένε.
2. Τα αυτιά και τα μάτια των αναγνωστών μας δεν διαψεύδονται. Δεν γράφουμε με "νομίζω" και "πιστεύω". ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ.
3. Το blog δεν θα φημωθεί. Πάρτε το απόφαση και οι φίλοι και οι οχτροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου