Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΨΑΝΕ! ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Βίντεο πό την σημερινή κινητοποίηση συνταξιούχων στο κεντρικό υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ.



Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων συνομίλησε με την διευθύντρια κα Κουστέλλη η οποία "διαβεβαίωνε" τους παρευρισκόμενους ότι αυτά τα διαδίδουν οι "κακοί" και ότι το κατάστημα δεν κλείνει και ότι τους κοροϊδεύουν όσοι τους λένε αυτά και εκείνη είναι βεβαίως μαζί τους. (ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΩΤΥΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ).

Όταν βέβαια η Λ. Καρατζά άρχισε να της μιλάει για "τις εισηγήσεις της κας Δντριας με τους άλλους δέκα διευθυντάδες .... " εκείνη ξέφυγε.

 

"Έρχεσαι εδώ με αυτή την εμφάνιση και λες ...."   είπε στην Λούλα που είχε βάλει τα χέρια στην μέση και αυτό την ενόχλησε διότι βεβαίως η διευθύντρια είναι .... "κόρη ναυάρχου".

Ήταν και ο άλλος απ' έξω,  κοιτάχτηκαν λίγο με την Καρατζά, αλλά αποφάσισε να μην τρέχουν στα τμήματα σήμερα, άλλωστε ακόμη και οι τσάτσοι, εργαζόμενοι είναι σε τελική ανάλυση ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ και όχι με όσους είναι του χεριού τους και τον διπλανό τους,  οπότε απλά γέλασαν.

"Πέρνα έξω" συνέχισε η κα Διευθύντρια προς την Καρατζά (παντελής άγνοια κινδύνου), παίρνοντας στα χέρια το τηλέφωνο έτοιμη να καλέσει την αστυνομία, οπότε η Λούλα ΑΜΕΣΩΣ όμως φανερά θορυβημένη αντέδρασε με τρόπο που αναδείκνυε ότι ήταν έτοιμη πλέον να πειθαρχήσει σε κάθε της εντολή.

Πήρε μια πολυθρόνα και ξάπλωσε. "ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ"!

Οπότε έφυγε .... η διευθύντρια από το γραφείο της, δεν κάλεσε να μας συλλήψουν τους παρευρισκόμενους (ΕΛΕΝΙΤΣΑ....ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ Η ΜΟΝΗ!) και είπαμε να το λήξουμε και να γυρίσουμε στις δουλειές μας.

Επί της ουσίας οι συνταξιούχοι βέβαια δεν πείστηκαν από τις διαβεβαιώσεις της κας Διευθύντριας περί μη κλεισίματος του καταστήματος στο Κ. Χαlάνδρι και της κας Κουστέλλη ότι "είναι μαζί τους"

Διότι γνώριζαν ότι αυτά που τους έλεγε ήταν άλλα από αυτά που είχε κάνει

..........  στις 13 Σεπτεμβρίου του Σωτηρίου 2013;


Στα καλά καθούμενα (και καλά) μαζεύτηκαν λέει 11 διευθυντές "αυτοβούλως" για να προτείνουν στην διοίκηση του ΕΟΠΥΥ πώς να κάνει οικονομία, προτείνοντας και κλείσιμο παραρτημάτων.

Στους "προτείνοντες" τις περικοπές είναι και η δική μας διευθύντρια του ΕΟΠΥΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, κα Κουστέλλη Μαρία.

ΥΓ.

Η κα Κουστέλλη Μαρία σημειώνουμε ότι έγινε διευθύντρια ενώ η προηγούμενη θέση της ήταν προϊσταμένη του παραρτήματος Βριλησσίων (υποκατάστημα του ΙΚΑ Χαλανδρίου, όπως και αυτό του Κάτω Χαλανδρίου).

Το αναφέρουμε έτσι για να υπάρχει ως πληροφορία, μην έρθει και η σειρά του ... άλλου υποκαταστήματος.

Εμείς πάντως και εκεί αν θέλουν και μας ζητήσουν συμπαράσταση, αν τεθεί θέμα κλεισίματος, ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ να συμπαρασταθούμε.

Όλοι οι συνταξιούχοι και οι ασφαλισμένοι ίδιοι είναι για εμάς, είτε ψηφίζουν Χαλάνδρι, είτε Βριλήσσια, είτε στους Άνω Κωλομεδάγκονες.

Τώρα τι έπαθα και τα γράφω αυτά περί του άλλου παραρτήματος του Χαλανδρίου μεσημεριάτικα; 

Άσε με εμένα, τρελός είμαι, ότι θέλω αμολάω για να στείλω τα σήματα μορς μου.
Ξέρουν οι .... παραλήπτες.

ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ

Καλό απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου