Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΟΥΠΣ! ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ; 5859 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010

 
ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ


Και στον συνδυασμό του Νίκου Πανταζή έπεσε πρόστιμο 5.859 ευρώ για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας περί διαφάνειας στις εκλογικές δαπάνες, για τις δημοτικές εκλογές  του 2010, ανάμεσα σε 90 παρατάξεις σε όλη την Ελλάδα, που είχαν αντίστοιχα προβλήματα με την εφαρμογή των νέων - τότε - διατάξεων.

Όλους τους συνδυασμούς που πιάστηκαν στην ... φάκα του ελέγχου μπορείτε να δείτε εδώ:

 http://www.paraskhnio.gr/prostima-800-000-eyro-se-90-syndyasmoys-gia-ek/

Μεταξύ αυτών βεβαίως και του πολυχρονεμένου μας Δημάρχου, όπως σας ενημερώσαμε από εχθές (και στο δημαρχείο  διέδιδαν προφορικά ότι δεν έπρεπε να το γράψουμε - Αν θέλουν μας εξηγούν και το ΓΙΑΤΙ. Αν δεν θέλουν πάλι στα φρύδια μας).

ΑΛΛΑ επίσης ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ) ΥΓΕΙΑΣ, ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, όστις ήτο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑΟΣ, δια όποιον παλιοαντιμνημονιακό δεν ενθυμείται καλώς, το 2010.

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (πριν αφήσουμε την πλάκα και πάμε στα σοβαρά):

Στους συνδυασμούς που πιάστηκαν στα πράσα είναι και αυτός του κου Καλογερόπουλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος στο ΑΙΓΑΛΕΩ και ο οποίος ως σημερινός ΓΓ επιβάλλει τα πρόστιμα στους ... παράνομους.

ΔΗΛΑΔΗ ο κος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ!

Αλλά για να το σοβαρέψουμε και λίγο το πράγμα:

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 89 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ δημοτικών ή περιφερειακών παρατάξεων, μεταξύ των οποίων του ιδίου του Υπουργού Αδώνιδος, του ίδιου του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης κου Καλογερόπουλου, του Πολυχρονεμένου μας  Αεικίνητου Δημάρχου κλπ επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμο ενώ ....

.... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ και το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εκτός από πρόστιμο επιβλήθηκε η έκπτωση από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου;

Δηλαδή γιατί ο κος Καλογερόπουλος δεν επέβαλε έκπτωση και στον εαυτό του ή τουλάχιστον στον Αεικίνητο (μπας και γλυτώναμε καμιά ώρα αρχίτερα) και το έκανε μόνο στον Γιάννη;

Έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι αντιμνημονιάκιας και ισχύουν άλλοι νόμοι για αυτούς

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα θα μου πεις.
 
 ΟΚ! ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου