Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

"Ο Μύλος των Ξωτικών". Τα Τρίκαλα βάζουν τα γιορτινά τους.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα, 05/11/2013
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθ.Πρωτ. 261
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
e-Trikala A.E.
Στρατηγού Σαράφη 44
Τηλ&Fax: 24310 22899
Email: info@e-trikala.gr


Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-TrikalaA.E φέτος για τρίτη χρονιά υλοποιούν την μεγάλη και εξαιρετικά πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη δράση τον «Μύλο των Ξωτικών».

Από την πρώτη στιγμή η πρωτοβουλία μας αγκαλιάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο από όλους τους πολίτες και φάνηκε ξεκάθαρα ότι μπορεί να αποτελέσει στο μέλλον ένα μεγάλο θεσμό.

Χάρη στην στήριξη και την αγάπη επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα κατάφερε από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του, να αφήσει άριστες εντυπώσεις και να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη και πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα.

Διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, των δεκάδων παροχών, των προσφορών, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, ολοκληρώνεται πλέον η προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης. 
Σημαντικές είναι όμως και οι δραστηριότητες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου και των παιδιών για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα. Εκτιμούμε ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές για την χώρα μας η πρωτοβουλία του Δήμου αποκτά ακόμα πιο σημαντική βαρύτητα.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» θα ξεκινήσει την λειτουργία του στις 29 Νοεμβρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2014.

Εάν κρίνετε και εσείς πως κάποιο ρεπορτάζ ή αφιέρωμα από τον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα θα συνεισέφερε θετικά στο έντυπο ή την ιστοσελίδα σας, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε είδους πληροφορία.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Τρικκαίων επιθυμεί να βοηθήσει για την διευκόλυνση των συνεργατών σας, σε περίπτωση που αποφασίσετε να δεχτείτε την πρόσκληση μας.

Οι εκπλήξεις και οι δωρεάν δραστηριότητες είναι δεκάδες και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr.

Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον κύριο Γρηγόρη Αβανίδη (τηλ. επικοινωνίας 6932700021, 24310 22899).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα που και εσείς από την πλευρά σας δίνετε.

Για την e-Trikala A.E.
Οδυσσέας Β. Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου