Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ



Στις 10/11/13 στο άρθρο «Εμπρός της γης οι κολασμένοι» ανέφερα ότι θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα από τα σχολεία και να η απόδειξη: 



Αυτό μοιράστηκε στα παιδιά την Παρασκευή 15/11/13.

Θα μου πείτε τώρα, γιατί όχι, τι ζόρι τραβάω και γιατί γκρινιάζω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν δεν υπήρχε το «κοινωνικό παντοπωλείο» των πεντέμισι χιλιάδων ευρώ ενοίκιο το μήνα.

Όσο και να θέλω να υποστηρίξω την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και τη διάθεση προσφοράς που θέλω να με διακατέχει και εμένα αλλά και τους συμπολίτες μου, δεν μπορώ.
Διαρκώς όταν το σκέφτομαι, έρχεται στο μυαλό μου η παρακάτω διαίρεση: (εξήντα και, χιλιάδες ενοίκια το χρόνο + κατασκευαστικά ένας Θεός ξέρει) / (κιλό ζυμαρικά + κιλό λάδι) = ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ.

Γι’ αυτό γκρινιάζω, γιατί εδώ θα μας τρελάνουν τελείως.

Πόσες φορές, αγαπητοί διοικούντες και παραδιοικούντες θα πληρώσουμε τη «λέζα»;
 
Γιατί πρέπει να σας θυμίσω ότι τα 5500 ευρώ το μήνα, από τα λεφτά των πολιτών του Χαλανδρίου πληρώνονται και σας παρακαλώ μην αρχίσετε πάλι με τις αρχιεπισκοπές και τα ρέστα γιατί θα φτάσουμε την κουβέντα πάλι στα βακούφια και βαριέμαι.

Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε, μαζέψτε αυτό το αίσχος από τα σχολεία και αν δεν έχετε λεφτά για τρόφιμα να πάτε να βρείτε.

Αυτή είναι η απαίτηση του λαού.

Αν τώρα αισθάνεστε αδύναμοι να την πραγματοποιήσετε, μπορείτε να εγκαταλείψετε την προσπάθεια σωτηρίας μας και να αποχωρήσετε, δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς.

 
Με καθόλου εκτίμηση Λέρτας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου