Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

Οι κρίσεις διευθυντών και προϊσταμένων στον δήμο μπάζουν από παντού.

Μια στημένη διαδικασία με προαποφασισμένο αποτέλεσμα και έναν μοναδικό στόχο: Να προλάβουν πιθανές "απρόβλεπτες εξελίξεις" με "ανεπιθύμητους - μη ελεγχόμενους" προϊστάμενους και διευθυντές.

Και πλέον αρχίσαμε να συγκεντρώνουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Διότι όπως αμέσως θα σας δείξουμε οι κρίσεις αυτές - που ζητήθηκαν στις 31-8 από την διοίκηση Κουράση - δεν έγιναν τυχαία και η κουτοπονηριά των βλαχοδημαρχόπουλων που μας διοικούν είχε ήδη λειτουργήσει.

ΔΙΟΤΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TOY ΥΠ.ΕΣ. - που προφανώς γνώριζαν και έσπευσαν να αποφύγουν.



ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ;

Μα ορίζει - μεταξύ άλλων - στην πρώτη της παράγραφο - κάτι το απολύτως αυτονόητο,  σε κάποια χώρα που δεν βασιλεύει το ρουσφέτι και η προεκλογική παπάτζα και που οι άρχοντες δεν αντιμετωπίζουν τους πολίτες ως ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ:

Ότι για τις κρίσεις διευθυντών πρέπει να έχει καταρτιστεί νέος οργανισμός υπηρεσίας σύμφωνα με τον Καλλικράτη!

Και βέβαια οι κρίσεις πρέπει να γίνουν ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, στις διευθύνσεις και τις θέσεις προϊσταμένων που προβλέπονται.

Ποιον οργανισμό, όσο αφορά το Χαλάνδρι;

Μα εκείνον "που έχει κατατεθεί στο πρωτόκολλο" και που δεν έχει περάσει ακόμα καν δημοτικό συμβούλιο, πόσο μάλλον να πάει και για τις άλλες εγκρίσεις που απαιτούνται.

Αυτόν τον οργανισμό που ως σχέδιο  κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του δήμου και με το σχέδιο καταργήθηκαν τα Νομικά Πρόσωπα και μόλις καταργήθηκαν προσλαμβάνουν σε αυτά προσωπικό!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
 Αυτή δεν είναι διοίκηση, ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Και δεν αδικήθηκε μόνο ένας ή μία από αυτές τις κρίσεις.

Αδικήθηκαν αρκετοί.
ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Τ.Ε. του δήμου και βέβαια όσων το όνομα αρχίζει από Ν και τελειώνει σε ια, με ειδική εντολή για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ σχετικούς με το αίμα και το DNA.

Με αυτό θα συνεχίσουμε αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου